Conduși cu 0-2, UTA a revenit, a marcat de cinci ori și a învins-o pe Vladimirescu

17 Aug. 2012, 13:05 Pregătiri, amicale
Conduși cu 0-2, UTA a revenit, a marcat de cinci ori și a învins-o pe Vladimirescu

Fiindcă nu au fost implicate în turul trei al Cupei României, „Bătrâna Doamnă” și CS Vladimirescu și-au dat întâlnire pentru un antrenament cu joc. Până la urmă, echipa fanion a Aradului s-a impus cu 5-2, după ce scorul la pauză a fost egal: 2-2.

Adrian Falub a trimis echipa a doua pe gazon și adversarul a profitat de slăbiciunile acestora. Ciprian Rus a reușit „dubla” până în minutul 35, după care „alb-roșii” au revenit treptat în joc. „Totul a plecat de la o greșeală gravă a noastră. De fapt, aproape toate golurile le-am luat pe greșeli copilărești. Așa că, nu pot fi mulțumit decât de prima parte a reprizei întâi”, a punctat Cristian Sculici, antrenorul celor de la CS Vladimirescu.

Italienii Zenga și Buono au egalat pentru UTA până la pauză, pentru ca Matei (foto), Gligor și Lazea să puncteze și ei pentru o victorie concludentă la finalul celor 90 de minute.

UTA (primele 60 de minute): Smaranda – Raț, Gornic, Wild, Suslak – Bucur, Buono, Chindriș, Capătă (35 Hiago) – Pop, J. Zenga.
UTA (ultimele 30 de minute): Amadio – Matei, Gligor, Siminic – Calvin, Lazea, A. Neagu, G. Neagu – Bîrză, Weller, Marcelinho.

CS Vladimirescu: Mitrea – Dobai, Sighete, Albert, Coca – Rada, Ban, Petrescu, Ciubăncan – Negru, Rus. Au mai jucat: Rusu – Morar, Chepciu, Știrbu, A. Purece, Iancu, Vlăsculescu, Tudoroiu.

Sâmbătă dimineață, UTA joacă la Sînmartin, cu Luceafărul Oradea, iar Vladimirescu în Valea Domanului, cu Școlar Reșița. Crsiti Sculici ar putea conta pe trei fotbaliști noi, care sunt așteptați vineri la Vladimirescu.

Sursa: Sport Arad

17 Aug. 2012, 13:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă