Condusă din primul minut, Săgeata a revenit și a câștigat amicalul cu FC Voluntari

Marius ANGHEL 13 Aug. 2014, 18:29 Pregătiri, amicale

Săgeata Năvodari a câștigat cu 2-1 meciul amical de marți cu FC Voluntari, disputat în cadrul stagiului de pregătire montană de la Bușteni. A fost a treia partidă de verificare pentru jucătorii lui Cătălin Anghel, antrenor ce l-a văzut pentru prima dată la lucru și pe portarul Călin Albuț, proaspăt transferat la fosta prim-divizionară.

Săgeata s-a văzut condusă pe tabelă încă din minutul 2, prin reușita lui Voduț, însă a revenit, prin golurile din minutele 20 (Eloy, aflat la a cincea reușită în amicalele acestei veri) și 70 (Ganea). Scorul putea fi și mai mare, dar Vezan a ratat o lovitură de pedeapsă la scorul de 2-1.

Conform Ziua de Constanța, Săgeata a început în formula: Albuț – Cârje, Fl. Pătrașcu, Damian, Bruno – Muzac, Bărbulescu – Ganea, Vezan, Eloy – Guerra. După o oră de joc, antrenorul Cătălin Anghel a trimis pe teren și restul jucătorilor din lot. Ultimul transfer este cel al atacantului sârb de 22 de ani Alexander Srnic.

Conform IlfovSport, Voluntariul a început cu Botaș – E. Crăciun, Achim, Poverlovici, Maxim – B. Vasile, Todoran – Roșu, Zaharia, Călințaru – Voduț. În repriza secundă au fost folosiți și ceilalți jucători avuți la dispoziție.

Săgeata va disputa următoarea partidă de verificare joi, 14 august, cu Fortuna Poiana Câmpina, pe terenul acesteia.

Foto: FB Săgeata Năvodari

Marius ANGHEL 13 Aug. 2014, 18:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă