Concordia Chiajna a remizat în primul amical din Antalya. Ilfovenii au revenit de două ori în testul cu FK Qabala

Marius ANGHEL 27 Jan. 2020, 12:27 Pregătiri, amicale
Concordia Chiajna a remizat în primul amical din Antalya.** Ilfovenii au revenit de două ori în testul cu FK Qabala

Aflată de vinerea trecută în cantonament în Turcia, Concordia Chiajna a disputat, sâmbătă, primul amical programat în cele zece zile pe care le va petrece în Antalya. Echipa ilfoveană antrenată de Florin Bratu a remizat, scor 2-2, cu FK Qabala, penultima clasată în prima ligă din Azerbaidjan.

Jucătorii Concordiei au început încrezători partida cu FK Qabala, dominând, însă nereușind să materializeze câteva ocazii bune de gol create. Petre Ivanovici a ratat o situație după ce Tîrcoveanu i-a pasat, iar nou-venitul Rosado a încercat fără succes un șut puternic de la 20 de metri, care a trecut puțin pe lângă poarta adversă.

Azerii au deschis apoi scorul în minutul 21, prin Asif Mammadov, însă Costin Ciucureanu a restabilit egalitatea în minutul 28. Bari a avut apoi o bună șansă de a marca, însă a ratat din postura de singur cu portarul.

În partea secundă, jocul a fost mai echilibrat, astfel că și ocaziile au fost din ce în mai rare. S-au marcat, totuși, alte două goluri, Qakala fiind prima care a înscris prin Amin Seydiyev, în minutul 52, pentru ca Lucian Ion să egaleze în minutul 81 și să stabilească rezultatul final.

Concordia a început amicalul cu Qabala în următoarea formulă: Greab – Borța, Odibe, Marc, Dumitraș – L. Ion, Tîrcoveanu – Rosado, P. Ivanovici, Ciucureanu – Bari. Pe parcursul reprizei secunde au intrat pe teren restul jucătorilor aflați în lot, cu excepția lui Nicușor Fota, care a acuzat dureri la unul dintre genunchi și a fost menajat.

Concordia Chiajna dispută următorul test din Turcia miercuri, 29 ianuarie, de la ora 16:00, cu PFK Montana, ocupanta locului 3 în ligaa doua din Bulgaria.

Foto: gabalafc.az

Marius ANGHEL 27 Jan. 2020, 12:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă