Concordia, candidată la promovare

01 Aug. 2009, 22:39 Pregătiri, amicale

Concordia a învins sâmbătă cu scorul de 3-1 pe CSM Râmnicu Vâlcea într-un meci amical disputat la Chiajna. Formația antrenată de Adrian Bumbescu a început foarte bine partida și a reușit în prima jumătate de oră să se desprindă, marcând de două ori în urma unor acțiuni aproape identice. Mai întâi juniorul Neagu a deschis scorul fiind servit perfect de căpitanul Diniță cu o centrare de pe partea stângă a atacului ilfovenilor, iar apoi Martinescu a stabilit rezultatul pauzei, avându-l ca servant pe Cristian Ciubotariu.

 

Jocul în repriza secundă a fost mai echilibrat, vâlcenii reușind să reducă din diferență printr-un șut superb al lui Onofrei. Tot oaspeții au marcat și ultimul gol al întâlnirii, însă au făcut-o în propria poartă. Diniță a atacat gura porții la o centrare venită de pe dreapta, Pârvu a încercat să respingă în afara terenului, dar a trimis mingea sub bara transversală.

 

Concordia a arătat în această partidă ca un mecanism bine articulat, punctul forte al formației din Chiajna fiind atacul, Diniță și Ciubotariu arătând o poftă de joc deosebită. Chiar dacă nu este văzută ca o candidată la promovare, echipa lui Bumbescu își dorește cu siguranță să se bată în sezonul viitor pentru primele locuri. De cealaltă parte, Alin Artimon mai are mult de muncă până să-și pună pe picioare echipa, pentru a putea face față cu succes competiției  din seria a doua, care se anunță de pe acum foarte dură.

 

Pe 15 august, Concordia va întâlni pe teren propriu Sportul Studențesc, în prima etapă a campionatului 2009-2010. La începutul pregătirilor, ilfovenii au pierdut la limită, scor 0-1, amicalul disputat în Regie cu „Gașca Nebună”.

 

CSM Râmnicu Vâlcea va debuta în noul sezon în deplasare, la Salonta, în partida cu Liberty.

 

articol și foto de Florin Alboiu

01 Aug. 2009, 22:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă