Comprest, victorie cu juniorii Berceniului!

Mihai Andries 11 Dec. 2013, 18:00 Pregătiri, amicale

Ocupanta locului trei din seria Sud a Ligii a IV-a București și-a terminat programul de amicale de după finalul turului cu o victorie la scor de neprezentare în fața unei echipe de juniori a divizionarei secunde ACS Berceni. Cu prilejul meciului de ieri disputat pe sinteticul grupării ilfovene, Berceniul a făcut un util trial pentru juniori Under 19 și mai mici, în vederea descoperirii unor tinere talente apte de a evolua în retur sub culorile echipei de lângă București.

Din păcate, lipsa de omogenitate a celor folosiți, dar și absența unor oameni de bază ai ilfovenilor și-a spus cuvântul. Așa că elevii lui Augustin Călin nu au avut probleme în a se impune la scor, chiar dacă în tabăra bucureștenilor au evoluat destui puști născuți în 1997.

Prima repriză a fost dominată clar de Comprest, care a și marcat de două ori, prin Alberto și Pasăre. De fiecare dată, apărarea gazdelor a gafat, ușurându-le munca oaspeților. Scorul putea fi mult mai mare, dar imprecizia la finalizare și lipsa de concentrare au dus la ratarea unor ocazii importante.

După pauză, scorul a devenit 3-0, după ce Ovidiu Andrei și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Din acel moment, bucureștenii au redus turația motoarelor și pe fondul schimbărilor efectuate, iar gazdele au sperat că vor putea înscrie cel puțin golul de onoare, dar fără rezultat.

Comprest a terminat fără eșec o perioadă fructuoasă de amicale și a intrat în vacanță. Pe lângă succesul de ieri, elevii lui Augustin Călin au mai bifat două remize, 2-2 cu FC Juniorul și 4-4 cu Gloria Popești-Leordeni.

ACS BERCENI – COMPREST GIM 0-3 (0-2) Alberto, Pasăre, Ov. Andrei

Berceni: Ungureanu – Tudor, D. Ion, Murat, Burcea – Gherghina, Condoiu, Gogonel, Citireag – Ulei, Morogan. Au mai jucat Rudnițchi, Popa, Emra, Geană, Bodescu, Năstase, Pistol, dar și o serie de juniori veniți la probe
Antrenor Ion Prună

Comprest: Braican – Constantin, Jitaru, Caringea, Matheus – Pasăre, Logofătu, Ov. Andrei, Gojnea – Alberto, Barbu. Au mai jucat: Ciolan, Văduva – Yasin, Nicula, Bibia, Albu, Trifu, Glinca, Doncu, Petcu, Burcea.
Antrenor Augustin Călin

 

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 11 Dec. 2013, 18:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă