Colentina bate Pantelimonul! Metaloglobus a pierdut testul cu Juventus

Marius ANGHEL 27 Jan. 2018, 02:09 Pregătiri, amicale
Colentina bate Pantelimonul!** Metaloglobus a pierdut testul cu Juventus

Metaloglobus București a pierdut cel mai important meci amical pe care îl are programat în această perioadă de pregătire de iarnă. Echipa pregătită de Alin Chița s-a înclinat sâmbătă, pe teren propriu, cu 3-1, în confruntarea cu prim-divizionara Juventus București.

Trupa din Colentina, revenită din cantonamentul pe care l-a susținut în Antalya, a marcat împotriva Metaloglobusului prin Robert Elek (dublă) și algerianul Raba Rabei, un atacant care aparține de gruparea franceză Amiens și care va fi adus sub formă de împrumut sub comanda lui Marius Baciu. Pentru formația din Pantelimon a redus din diferență, în partea secundă a jocului, atacantul Andrei Voican, revenit la echipă.

Altfel, jucătorii de la Metaloglobus își vor continua până luni, 29 ianuarie, pregătirea centralizată pe care o fac la propriul stadion și pe care au început-o pe 22 ianuarie. În afară de meciul cu Juventus, echipa din Liga 2 a mai jucat un meci amical, cu CS Tunari, pe care l-a câștigat cu 3-1.

Juventus: Drăghia – Cip. Petre, Walace, Leca, Fl. Ștefan – Balgiu – St. Drăghici, Gab. Simion, Acolatse, Cr. Ciobanu – Elek. În repriza a doua au mai intrat și: Relu Stoian – Val. Dima, Sălcianu, D. Popescu, Fotescu, Rabei și M. Constantinescu.
 

Marius ANGHEL 27 Jan. 2018, 02:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă