Codoban, la primul gol pentru „stegari”. Cu Dinamo II, două reușite pentru FC Brașov au fost semnate de un atacant aflat în probe

Marius ANGHEL 02 Aug. 2015, 10:32 Pregătiri, amicale
Codoban, la primul gol pentru

FC Brașov a câștigat, sâmbătă dimineață, amicalul cu Dinamo II București, scor 3-0 (1-0), disputat pe stadionul ICIM. Golurile „stegarilor” au fost marcate de ultima achiziție Claudiu Codoban (21) și de atacantul aflat în probe Daniel Ene (70, 90). A fost al doilea succes din tot atâtea teste desfășurate în această vară, după 10-1 cu Victoria Bod.

În amicalul cu echipa antrenată de Florentin Petre FC Brașov a început cu două ocazii mari de gol irosite de Rusu, scăpat singur cu portarul, și Moraru, șut în transversală. Codoban a marcat mai apoi, în minutul 21, primul gol al său de la parafarea actelor, iar în a doua repriză, atunci când stafful tehnic a trimis pe teren mai mulți jucători în probe, s-a remarcat atacantul Daniel Ene, care a punctat de două ori. În privința fundașilor Lică și Niță, aceștia nu au rupt gura târgului.

De notat că, în a doua repriză, Șerban Moraru a acuzat o accidentare la glenză și a fost înlocuit cu Vlad Munteanu, jucător care fusese schimbat câteva minute mai devreme.

FC Bravoș I: Căucă – David, Letan, Hlinca, Munteanu – Spătaru, Moraru, Codoban, Mareș – Rusu, Buga.
FC Brașov II: Mutu – David, Letan (Niță 63), Hlinca (Lică 55), Olteanu – H. Popa, Moraru (Vl. Munteanu 70), Vl. Munteanu (Kovacs 63), Mareș (Pamfile 55) – Rusu (D. Ene 51), Buga (Monea 60).

Următoarele jocuri amicale pentru FC Brașov sunt programate marți, cu ACS Berceni, și joi, cu Rapid București.

Foto: mytex.ro

Marius ANGHEL 02 Aug. 2015, 10:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă