Claudiu Dumitrescu testat de Valeriu Răchită

22 Jul. 2009, 21:03 Pregătiri, amicale
Claudiu Dumitrescu** testat de Valeriu Răchită

În lotul petrolist a apărut și Claudiu Dumitrescu, care nu s-a mai înțeles cu Astra. Acesta a ajuns, marți, în cantonamentul de la Bușteni și a jucat în repriza a doua a amicalului cu Kaproni, fiind folosit ca mijlocaș.

 

În afară de Dorin Mihuț, care a debutat și el la Petrolul, Răchită l-a testat și pe Levente Mitrea, un mijlocaș de la Rocar, care a ieșit repede din „calcule” fiind folosit doar 11 minute, după care s-a renunțat la serviciile sale.
Lotul Petrolului a suferit și din puncte de vedere numeric, Daniel Chiriță fiind menajat, după antrenamentele solicitante de marți,alți doi absenți fiind juniorii Constantin Stoica și Sebastian Baroian, convocați la lotul național de juniori UEFA 92, pregătit de Lucian Burchel.

 

Nu în ultimul rând este de remarcat, conform unor surse și interesul Petrolului pentru trei dintre jucătorii de la Kaproni Boldești, care ar putea ajunge la divizionara B, în situația în care campania de achiziții gândită pentru întărirea lotului nu va da roadele scontate.
 

 

Articol scris de Marian DIMA și Cristi Damian
 

22 Jul. 2009, 21:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă