Cireșu a terminat nedecis, 1-1, amicalul de la Fetești

13 Jul. 2012, 12:26 Pregătiri, amicale
Cireșu a terminat nedecis, 1-1, amicalul de la Fetești

Deși nu au nici două săptămâni de când au reluat pregătirile în vederea abordării cu încredere a noului sezon competițional, Conpet Cireșu a susținut deja trei partide de verificare. După ce au pierdut cu 5-4 în fața Unirii Slobozia, și cu 4-2 în fața CF-ului Brăila, gruparea antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan a terminat joi, 12 iulie, la egalitate, 1-1 (0-0), un nou meci de verificare susținut de această la Fetești pe terenul nou promovatei în liga a treia, Rapid, din localitate.

Prima repriză a fost una foarte săracă în faze de poartă, jucându-se mai mult la mijlocul terenului, singurele faze ceva mai acătării fiind ratate de Vali Radu (min. 26) și Durbacă (min. 38), cei doi brăileni trimițând pe alături din situații ceva mai favorabile. În rest, s-a jucat… de-a latul terenului! Partea a doua a fost ceva mai animată, controlată cu autoritate de Conpet Cireșu, echipă care a și deschis scorul prin Dima, cel care a trimis în plasă o minge venită dintr-o lovitură liberă executată de Crăciun: 0-1 (min. 56). Apoi Vârlan a ratat majorarea scorului în minutul 60, iar patru minute mai târziu gazdele au reușit golul egalizator, după ce au transformat o lovitură de la 11 metri executată bine de Ivan, după ce tot el fusese faultat în careu de Cotigă: 1-1 (min. 64).

Până la finalul jocului Crăciun a mai șutat o dată în bară după o combinație cu Dima (min. 75), iar Velicu a șutat în portarul gazdelor de pe la 10-12 metri (min. 84). În rest, ambele formații au jucat destul de șters, iar rezultatul de egalitate este unul destul de echitabil, chiar dacă brăilenii au avut ceva mai multe situații de a marca, iar gazdele nu au avut niciuna. (cu excepția fazei din care au obținut penalty-ul!)

După meciul de la Fetești, antrenorul brăilenilor, Vasile Darie, ne-a declarat: „A fost întradevăr un meci slab făcut de ambele echipe, dar noi avem și scuza că ieri (n.r. miercuri) am jucat cu CF Brăila. A mai fost de vină pentru calitatea jocului și căldura sufocantă, dar eu sunt totuși mulțumit de modul în care au jucat câțiva dintre noii veniți pe care vreau să-i remarc: Radu Alin, Velicu, Durbacă, și Ghizman. Este îmbucurător pentru mine faptul că, încet, încet, începe să se închege o echipă cu care cred că vom face o figură frumoasă în liga a treia, dacă bineînțeles vom rămâne acolo, lucru pe care eu îl sper din tot sufletul. Urmează acum meciul retur cu Rapid Fetești pe care-l vom juca sâmbătă la Însurăței, deoarece terenul de la Ianca este în renovare, dar vor mai fi și alte jocuri amicale, asupra cărora nu ne-am hotărât când vor avea loc!”– a spus tehnicianul brăilean.

În partida de la Fetești, antrenorii brăileni Vasile Darie și Ionel Ivan, au utuilizat următorii jucători:
Conpet Cireșu (în prima repriză): Popovici – Grozea, Preda, Stănciulescu, Ghizman – Mâță, Cireașă, Ghe. Viorel – Pavel, Durbacă, Velicu.
Conpet Cireșu (în repriza a doua): Stoica – Coman, Stănciulescu, Cotigă, Țugui – Fălcaru, Vârlan, Dima – Nanu, Crăciun, Velicu.

Meciul „revanșă” dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 14 iulie, cu începere de la ora 10, pe stadionul din orașul Însurăței!

Articol scris de Valentin Constantinescu

13 Jul. 2012, 12:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă