Cireșu a câștigat fără probleme amicalul de la CSM Râmnicu Sărat

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 11:43 Pregătiri, amicale
Cireșu a câștigat fără probleme** amicalul de la CSM Râmnicu Sărat

Miercuri după amiază, cu începere de la ora 17, la Râmnicu Sărat, pe un teren de antrenament destul de bun al gazdelor, a avut loc partida de pregătire care a adus față în fată pe actuala divizionară a patra CSM Râmnicu Sărat și nou promovata în liga a treia Conpet Cireșu.

După un joc care a cam fost la discreția brăilenilor, gruparea antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan s-a impus cu un categoric 4-1 (1-1) într-o partidă în care „cireșarii” au mai ratat alte câteva ocazii de a duce scorul la (cel puțin) unul de tenis de câmp. După ce în minutul 16 Gheorghe Marcel a scăpat singur cu portarul, dar trimis pe alături după ce l-a driblat pe acesta, Conpet Cireșu a reușit să deschidă scorul. Crăciun a executat impecabil o lovitură liberă de pe la vreo 25 de metri, iar mingea s-a dus direct în vinclul porții gazdelor: 0-1 (min. 22). Radu Alin putea să ducă scorul la 2-0 pentru brăileni în minutul 26, dar șutul acestuia a fost respins de pe linia porții de unul dintre fundașii centrali ai gazdelor, după ce brăileanul driblase mai întâi portarul!

Apoi avenit replica gazdelor: Roman a executat o lovitură liberă de la 20 de metri de poarta brăileană iar Stoica a fost învins: 1-1 (min. 33). Apoi portarul brăilean apără impecabil șuturile expediate de Roman (mi. 29) și Triță (min. (min. 35), după care buzoienii s-au tăiat ca…maioneza. La opt minute de la reluare, St. Nicoliță a scăpat singur pe contraatac și i-a adus din nou în avantaj pe cei de la Conpet Cireșu după o pasă foarte bună primită de la Ghe. Marcel: 1-2 (min. 53).

În mod normal, după aspectul jocului, același St. Nicoliță va relua în plasă de la 6-7 metri centrarea primită de la Crăciun și este 1-3 (min. 67).  1-4 s-a făcut în minutul 73, când același St. Nicoliță a marcat după o combinație cu Ghe. Marcel, apoi a venit rândul lui Niță să rateze  o ocazie de a înscrie (min. 76- bară!). În mintul 77 Stoica respinge greu de sub transversală, șutul lui Roman de la 25 de metri, dar ultima ocazie de gol a fost ratată de brăileni în minutul 87 prin Crăciun. 

După meci, antrenorul brăilenilor ne-a spus doar că: „A fost o repetiție foarte utilă înaintea startului în noul sezon acolo unde sperăm să facem o figură frumoasă, mai ales că vom disputa partidele de pe teren propriu la Cireșu!”– a declarat Vasile Darie.

Cam asta a fost în linii mari istoria partdei amicale de la Râmnicu Sărat, în care Conpet Cireșu a utilizat următorii jucători: Stoica – Dumitrașcu, Ilie, Nicolae Viorel, Costache – Balaban, Bogoș, Crăciun – Radu Alin, St. Nicoliță, Ghe. Marcel.

Pe parcursul jocului, antrenorii brăileni Vasile Darie și Ionel Ivan i-au mai trimis în teren pe Preda, Stănciulescu, Vârlan, Ghe. Viorel, Niță, Cireașă și Nanu. A lipsit fiind accidendat Grozea.

Sâmbătă 24 august, Conpet Cireșu va susține ultimul amical înaintea startului în noul sezon competițional al ligii a treia, în compania echipei Metalosport Galați. Jocul va începe la ora 11 și va avea loc pe stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat.

Vinerea viitoare, „cireșarii” vor debuta în liga treia, într-o partidă împotriva formației Rapid Fetești, care va începe la ora 17, și care se va juca (în premieră) pe stadionul „Avântul” din Cireșu!

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 11:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă