Cireșu a câștigat cu 2-0 și amicalul de la Buzău cu ABC Stoicescu

29 Feb. 2012, 17:09 Pregătiri, amicale
Cireșu a câștigat cu 2-0** și amicalul de la Buzău cu ABC Stoicescu

După o serie de mai multe partide de verificare jucate pe zăpadă, gheață sau în mocirlă, Conpet Cireșu a jucat în sfârșit un meci amical pe un teren cu adevărat bun pentru fotbal. Jocul cu pricina, care s-a desfășurat pe terenul sintetic al bazei sportive „Gloria” din Buzău, a adus față în față două echipe de ligă a treia, Conpet Cireșu și ABC Stoicescu. Partida a fost în general una dominată de gruparea brăileană, care în cele din urmă s-a impus cu scorul de 2-0, datorită golurilor marcate de Dima și Andrieș spre finalul jocului.

Până la marcarea celor două goluri, lui Olenic i-a fost anulat pe drept un gol, dar brăilenii au mai irosit șansa deschiderii scorului prin, Stoian,Crăciun, Dima și Mirescu, toți irosind situații rarisime de gol, dar nici Bobe, Manea sau Anghel de la buzoieni nu a găsit cadrul porții, din situații foarte favorabile. Ultimile 20 de minute au fost dominate categoric de echipa antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan, iar reușitele lui Dima (min. 76) și Andrieș (min. 87) nu au făcut altceva decât decât să consfințească o victorie pe deplin meritată a Conpet-ului din Cireșu. Scorul putea fi chiar mai mare dacă în minutul 90 Dima scăpat singur spre poartă nu mai irosea încă o situație rarisimă pentru brăileni.

După meci, Vasile Darie, antrenorul principal de la Conpet Cireșu spunea mulțumit: „Sunt foarte mulțumit de de de joc, de modul în care s-au angrenat la efort și cum au respectat băieții mei sarcinile de joc, și cred că scorul este unul comform cu realitatea de pe teren. Am jucat în sfârșit pe un teren foarte bun, chiar dacă acesta o fost unul sintetic, și le mulțumesc pe această cale organizatorilor pentru efortul depus ca terenul să arate impecabil. Încet încet încep să se închege relațiile de joc între jucătorii mei, și cred că dacă lucrurile vor continua în același ritm vom reuși să evităm retrogradarea.”– a precizat tehnicianul brăilean. Următorul amical al brăilenilor va avea loc vineri, 2 martie, de la ora 13, tot pe sinteticul de la stadionul „Gloria” din Buzău, dar de această dată adversara Conpet-ului Cireșu va fi CS Panciu

În partida cu ABC Stoicescu, antrenorii Vasile Darie și Ionel Ivan au folosit următorii jucători: Stoica – Grozea, Ilie, Cotigă, Bratu – Percă, Olenic, Dima – Oprea, Stoian, Crăciun. Au mai jucat: Tudor, Baciu, Preda, Popescu, Andrieș și Mirescu. Au lipsit Moldoveanu și Popa (învoiți) și Costache (accidentat.

Articol scris de Valentin Constantinescu

29 Feb. 2012, 17:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă