Ciorceni e îngrijorat după înfrângerea cu FC Zalău: „problema e că materialul care vine este slab”

10 Feb. 2012, 17:43 Pregătiri, amicale
Ciorceni e îngrijorat după înfrângerea cu FC Zalău:**

FC Arieșul a fost învinsă cu 1-0 de echipa de liga a treia FC Zalău, într-un amical jucat astăzi la Baza sportivă „Unirea” din Cluj. Unicul gol al partidei a fost înscris de Cosmin Sabou, la jumătatea reprizei secunde, cu un șut superb din afara careului.

Tehnicianul turdenilor, George Ciorceri, a folosit următorii jucători:
Repriza 1: Vâtcă – Mocean, Cocoară, Bilegan, Neacșu – Văidean, Costea, Kelemen, Tothazan – Cârstean, David.
Repriza 2: Stoica – Ciortea, Loga, Soporan, Nicoară – Tothazan, Pall, M. Marian, Apa – Ceacă, Donca.

FC Zalău: Cl. Chiș – M. Istvan (60 Cr. Păcurar), Dr. Surducan (46 Jula), Cl. Cornaci , V. Negrean (60 G. Țiriac), C. Sabou, Teglaș, A. Bălan (60 Gorga), V. Lung (60 R. Stanciu), V. Ionașcu

„A fost un joc de verificare în care am vrut să vedem jucătorii care au venit, unii de șapte zile, alții de patru zile și alții de patru ore. Suntem în căutare, în plină transformare și încercăm să îngropim o echipă, cât de cât, și să găsim 15 jucători pentru că în ultima săptămână au plecat și ultimii jucători din divizia B pe care credeam că îi mai putem ține, Vajda, R. Cristian, Boroștean și V. Pop.

Vrem să mai aducem, dar problema e că materialul care vine este slab. Și acum au venit doi băieți, unul din București, celălalt din Timișoara, dar nu prezintă interes pentru noi. Nu sunt mai buni decât juniorii noștri, așa că le vom da drumul. Dar căutăm…”, a spus Ciorceri după meci.

„Am făcut un meci bun la Cluj asta și poate datorită suprafeței de joc bună. La Zalău nu avem posibilitatea să ne antrenăm pe un asemenea teren. Am verificat potențialul băieților și am observat că ar mai fi câteva lucruri de îmbunătățit. Mâine vom avea un nou joc de verificare, cu echipa Inter Cizer, primul meci de acasă din acest an”, a spus la rândul său, pentru Sportul Sălăjean, antrenorul Zalăului, Marius Pașca, la finalul partidei.

Pâna acum, în meciurile amicale, turdenii au înregistrat două victorii (2-0 cu Mihai Viteazu și 4-1 cu Unirea Ungheni) și două înfrângeri (1-2 cu CFR II Cluj și 0-1 cu FC Zalău, ambele pe sintetic).

Sursa: Scor Final

10 Feb. 2012, 17:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă