Cinci marcatori diferiți pentru o victorie facilă a UTA-ei în al doilea amical din Austria

Marius ANGHEL 19 Jul. 2016, 12:14 Pregătiri, amicale
Cinci marcatori diferiți pentru o victorie facilă a UTA-ei** în al doilea amical din Austria

După 3-0 cu SC Gmund în primul amical al cantonamentului din Austria, UTA Bătrâna Doamnă a câștigat, luni, și al doilea test al acestui stagiu de pregătire. Arădenii au trecut cu 5-1 de SC Landskron, o echipă dintr-o ligă inferioară austriacă.

Jucătorii lui Roland Nagy au condus cu 2-0 la pauză după ce Rus și Gligor au marcat în poarta amatorilor austrieci. Primul gol a venit în minutul 10 după o pasă bună a lui Adrian Petre, în timp ce a doua reușită a venit în urma execuției lui Gligor dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

În debutul reprizei secunde, austriecii au redus din diferență dintr-o lovitură liberă finalizată cu șut la colțul scurt, însă mai apoi să încaseze alte trei goluri. Utiștii au înscris prin Copaci, Stahl și Man, iar Curtuiuș a punctat și el, dar golul i-a fost anulat pe motiv de offside.

Juniorul Copaci a trimis în plasă o minge centrată din corner, mezinul Stahl a reușit un lob frumos în urma unei acțiuni desfășurate în flancul drept, iar Man a semnat un gol superb, șut în vinclul de la colțul lung după ce a driblat trei adversari.

Roland Nagy i-a folosit în prima repriză pe: Mara – Covaci, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Copil, Tănase, Hlistei – Rus, Petre, în timp ce în partea secundă a mizat pe: Miron (Stanciu) – Costin, Iuga, Copaci, Dinculescu – Stahl, Chindriș, Jorza, Vlad – Curtuiuș, Man.

Foto: uta-arad.ro

Marius ANGHEL 19 Jul. 2016, 12:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă