Chițu a reușit o „dublă” pentru Academica în ultimul amical. Tarek și Jasper au plecat în Antalya

Marius ANGHEL 02 Feb. 2015, 14:33 Pregătiri, amicale
Chițu a reușit o

Academica Argeș a câștigat și ultimul amical, al treilea în această perioadă de pregătire, înainte de plecare în cantonamentul din Antalya. Sâmbătă, pe terenul sintetic al Centrului FRF de la Buftea, jucătorii lui Marius Baciu s-au impus cu 5-1 în fața echipei din Seria a II-a din Liga 3, Gloria Popești Leordeni.

Pentru echipa piteșteană au înscris Jasper, Chițu, de două ori, Stancu și Pușcaș, în timp ce pentru Gloria a marcat Ungureanu.

Altfel, Academica își continuă pregătirea în Antalya. Astăzi, la ora 12:30, argeșenii au plecat spre Turcia, acolo unde vor rămâne până pe 16 februarie. Pe lângă ședințele de pregătire vor fi programate și șase meciuri amicale, adversarii vor fi echipe din Rusia, Azerbaidjan și Bulgaria.

Tarek și Jasper merg în Antalya

Din lotul pentru acest cantonament fac parte și noile achiziții Guerra, Deletic, Vezan, toți de la Săgeata Năvodari, dar și egipteanul Tarek (un fundaș stânga, care poate evolua și ca mijlocaș stânga) și nigerianul Jasper Uwaegbulam (un mijlocaș dreapta), care sunt momentan în probe.

Antrenorul principal al echipei Academica Argeș, Marius Baciu, spune că cele trei partide de verificare pe care echipa sa le-a disputat până acum sunt insuficiente pentru a trage o concluzie: „După cele trei partide nu pot spune prea multe. Au fost trei teste utile, intenția mea a fost să văd jucătorii la treabă. Vor mai urma și alte meciuri de verificare, pentru că până acum nu m-am edificat în nicio privință. Mai este mult până departe, mai avem de muncă, nu suntem nici la jumătatea drumului. Partidele de verificare din Turcia, plus cele care vor urma după ce vom veni acasă mă vor ajuta să îmi creionez o garnitură pentru prima partidă oficială a returului de campionat. Nu pot să spun cu certitudine dacă vor mai veni jucători la echipa noastră. O să vedem cum vor sta lucrurile”, a spus, pentru ziarulargesul.ro, Marius Baciu.

Academica Argeș – Gloria Popești Leordeni 5-1 (3-0)
Au marcat: Jasper, Chițu (2), T. Stancu, Pușcaș / Ungureanu

Academica: Geantă (Lungu 30) – David, Nițu, Vițelaru, Tarek – Popa, Olariu – Jasper, Vezan, Dedu – Chițu. În repriza a doua au evoluat: Lungu (Boșneag 60) – Vențer, Nițu, Marciuc, Radu Andrei – Popa (Pușcaș 60), Stancu – Kone, Buia, Deletic – Pătulea. Antrenor: Marius Baciu.

Gloria, prima repriză: Horvat – Ungureanu, Popică, Ghiță, Țane – Cristea – Mărgărit, Enache, Romanescu, Alexe – Bucă. În repriza secundă au jucat: Horvat (Năstase 60) – Nicolae, Dinu, Popică, Alexe – Cristea – Enache, Romanescu, Stănici, Vasilache – Bucă (Lalciu 75). Antrenor: Tudorel Stanciu.

Până acum, Academica Argeș a obținut următoarele rezultate în partidele de verificare: 1-3 cu FC Viitorul, 3-1 cu CS Tunari și 5-1 cu Gloria Popești Leordeni.

Foto: Gabriel FLUERARIU

Marius ANGHEL 02 Feb. 2015, 14:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă