Chindia, victorioasă în primul amical. Viorel Moldovan i-a trimis din primul minut pe teren pe cei doi jucători aduși de la Dunărea Călărași

Chindia, victorioasă în primul amical.** Viorel Moldovan i-a trimis din primul minut pe teren pe cei doi jucători aduși de la Dunărea Călărași

Chindia a început cu dreptul seria amicalelor pe care le va desfășura în perioada de pregătire de iarnă. Echipa lui Viorel Moldovan a trecut cu 2-1 de echipa din Liga 3 Unirea Bascov, vineri după-amiază, pe terenul sintetic al Grupului Școlar din Mioveni.

Cele două goluri ale echipei târgoviștene au fost reușite în a doua repriză a amicalului de către Andrei Șerban, din penalty, și Daniel Florea.

Viorel Moldovan a trimis încă din start pe teren două dintre cele trei noi achiziții. Mijlocașul Bogdan Șandru și atacantul Valentin Alexandru, ambii aduși de la Dunărea Călărași, au fost folosiți în prima repriză. În schimb, Mihai Neicuțescu n-a fost utilizat deloc.

Chindia a început amicalul cu Bascov în formula: Aioani – Martac, C. Dinu, Șandru, Ad. Ioniță – Mihaiu, Liv. Mihai, Dudea, Crinel Stoica – Val. Alexandru, Cr. Neguț. La începutul părții secunde, Moldovan a schimbat aproape în totalitate garnitura inițială și i-a trimis pe teren pe: Ius. Popescu – Simion, Vătavu, Acasandrei, Dumitrașcu –  Andr. Șerban, Dudea, Andr. Lungu, Atanase – D. Florea, Nisipeanu. A mai fost folosit și Teodor Meilă, al treilea portar al echipei.

Încă patru amicale programate. Două sunt contra unor echipe din Liga 1

De luni, 21 ianuarie, Chindia va începe cantonamentul de la Mogoșoaia, la Centrul Național de Fotbal, care va ține până pe 1 februarie. În acest interval, echipa târgovișteană va susține și o serie de jocuri amicale. Miercuri, 23 ianuarie, o întâlnește pe CS Balotești, iar sâmbătă pe Astra Giurgiu. Apoi, pe 30 ianuarie, joacă împotriva Rapidului, iar pe 1 februarie cu FC Voluntari.

Pe aceeași temă