Chindia, victorie cu Vâlcea!

Marius ANGHEL 13 Feb. 2013, 16:34 Pregătiri, amicale
Chindia,** victorie cu Vâlcea!

Chindia a câștigat meciul de verificare cu CSM Râmnicu Vâlcea, 1-0, miercuri la amiază, pe terenul sintetic din Complexul Olimpic de la Izvorani. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Bogdan Gavrilă, cu un sfert de oră înainte de final.

Tehnicianul târgoviștenilor, Eusebiu Tudor, se declară mulțumit de randamentul elevilor săi, aflați în al doilea cantonament al iernii, în aceeași locație în care au fost cazați și în ianuarie, un hotel din Snagov.

„Am jucat bine, păcat că am ratat prea multe ocazii. De cel puțin cinci ori am avut fază de unu la unu cu portarul. E bine că ajungem în fața porții, dar nu e bine că ratăm atât de mult. Una peste alta, am făcut un joc de posesie, consistent”, a declarat Tudor pentru liga2.ro.

Tehnicianul târgoviștenilor a trimis în teren următoarea echipă: Omuț – Pătru, Rădoi, Ispas, Dinu – Băluță, Șerban, Honciu, Dobre – Cherchez, Verdeș. Au mai jucat: Perianu – Avram, Stelea, Bușu, Petrea, Mihăescu, Gavrilă, Văduva, Voduț.

Chindia rămâne în cantonamentul de la Snagov până pe 23 februarie, răstimp în care va susține încă două sau trei meciuri amicale. Sâmbătă, tot la Izvorani, este programat un meci de verificare cu Unirea Câmpina (Liga a III-a, seria a VI-a), iar miercurea viitoare se va juca, în cele din urmă, cu Concordia Chiajna, pe terenul sintetic din baza ilfovenilor. Foarte probabil, Ilie Stan nu va folosi prima garnitură cu Chindia.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: photochic.ro

Marius ANGHEL 13 Feb. 2013, 16:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă