Chindia și Sportul Snagov au remizat spectaculos în ultimul lor amical înainte de startul Ligii 2. Târgoviștenii au bifat o nouă achiziție

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 12:47 Pregătiri, amicale
Chindia și Sportul Snagov au remizat spectaculos în ultimul lor amical înainte de startul Ligii 2.** Târgoviștenii au bifat o nouă achiziție

Chindia Târgoviște și Sportul Snagov și-au încheiat, sâmbătă, la Buftea, seria meciurilor de verificare din această vară cu test desfășurat una împotriva alteia. Echipele antrenate de Viorel Moldovan și Laszlo Balint au remizat spectaculos, scor 3-3 (2-2 la pauză).

Dâmbovițenii au avut la acest meci încă un nou jucător, Vlad Gîsă, care a și reușit să marcheze. Altfel, Daniel Florea și Viorel Lică au înscrie fiecare de câte două ori. Pentru ilfoveni a mai punctat și Stelu Costache. Chindia a condus cu 2-0 și 3-2, însă a fost egalată de fiecare dată.

Chindia: Aioani – Martac, Vătavu, C. Dinu, Ioniță – Neguț, L. Mihai, Rogoveanu, A. Manea – D. Florea, Cherchez. După pauză au mai intrat: Gîsă, Mihaiu, C. Stoica, Bg. Vasile, Nisipeanu și Dumitrașcu.

Sportul: Fl. Iacob – Vlădoiu, Lică, Fl. Ilie, Bg. Stancu – Borțoneanu, Bărbulescu – S. Costache (Gîț 80), Huiban, Hlistei – Elek (Neagoe 70)

„A fost un test foarte util împotriva unei echipe care acum cinci săptămâni a fost la un pas de prima ligă. Am început prost jocul, am luat două goluri în două minute (în minutele 9 și 10), dar mă bucur foarte mult pentru că băieții au reacționat și au egalat până la finalul primei părți. A doua repriză am început-o din nou slab, am luat gol din fază fixă, dar am egalat încă o dată, stabilind și scorul final al confruntării. Este clar că încă mai avem probleme de reglat, și nu puține, astăzi am dat dovadă de vulnerabilitate în apărare, dar este foarte important că am văzut reacțiile potrivite în situațiile în care ne-am aflat. Chiar dacă suntem neînvinși în această perioadă precompetițională, încă mai este mult de lucru până la consistența de joc pe care mi-o doresc. Mai avem o săptămână în care să pregătim cu atenție etapa cu Petrolul, sper să fim pregătiți din toate punctele de vedere la data primului meci oficial al acestui sezon”, a spus antrenorul Sportului, Laszlo Balint, după joc.

În prima etapă a noului sezon, Sportul Snagov joacă sâmbătă, de la ora 15:30, la Ploiești, cu Petrolul, în timp ce Chindia are meci duminică, de la ora 15:30, la timișoara, cu ASU Politehnica.

O nouă achiziție pentru Chindia

Cu ocazia acestui amical, în lotul Chindiei a apărut un nou jucător, unul care reprezintă a cincea achiziție a verii. 

Vlad Gîsă (foto, alături de Costin Lazăr) este fundaș central, are 20 de ani, iar ultima dată a fost legitimat la FC Voluntari, echipă unde nu a apucat să joace în Liga 1, ci doar la satelitul din Liga 3. Gîsă a mai trecut și pe la Dinamo, unde a evoluat la juniori. 

Pe lângă această nouă achiziție, în această vară, Chindia i-a mai adus pe Bogdan Vasile (23 ani, mijloca, ex Dunărea Călărași), Alin Manea (21 ani, mijlocaș, ex Dacia Unirea Brăila), Cezar Mihalache (19 ani, atacant, ex Viitorul Constanța) și Andreas Mihaiu (20 ani, mijlocaș, ex Voința Turnu Măgurele).

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 12:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă