Chindia s-a impus la limită în amicalul cu Atletic Bradu!

Atletic Bradu a disputat, sâmbătă, al doilea meci de pregătire al iernii. Dacă miercurea trecută alb-verzii au jucat cu CS Mioveni, echipă de Liga a II-a, de data aceasta, adver­sarul a fost tot unul puternic, Chin­dia Târgoviște, echipă care con­du­ce seria a 6-a a Ligii a III-a alături de SCM Pitești.   

Bradu a pierdut la limită și acest joc, dâmbovițenii câștigând cu 1-0, printr-un gol marcat pe finalul partidei de Săndulescu. „Am luat gol în minutul 82, la o fază a lor de poar­tă, finalizarea fiind cu capul. Am făcut un joc bun și de data aceasta, dar păcat că ratăm foarte mult! Am avut în prima repriză ocazii mari, ca și la începutul re­prizei a doua. Jenaru, în minutul 2, a a­vut o ocazie, într-o fază în care era mai greu să ratezi în loc să dai gol. Am în­tâlnit însă o echipă foarte bună, care e pe primul loc… Sunt mulțumit de băieți, suntem în perioada de pregătire și este important că ei au înțeles ce le-am ce­rut. Sperăm ca, până la începerea cam­pionatului, să punem toate lucrurile la punct, iar echipa să meargă bine”, a de­clarat după joc Rică Neaga.

Atletic Bradu – Chindia Târgoviște 0-1 (0-0)

Atletic (repriza I): Mușat – Diță, Ștefănescu, Velianu, Antonio Tănase – Ră­des­cu, Busuioc, Cîrstea, Ruță – Jenaru, Păvăluță.
Atletic (repriza II): Gudea – Diță, Ștefănescu, Șerban, Antonio Tănase – Păun, Pîslaru, Marian Tănase, Busuioc – Jenaru, Cîrstea. În această repriză au mai jucat și restul fotbaliștilor aflați în lot. Antrenor: Adrian Neaga

Chindia: Popescu – Pătru, Vătavu, Lungu, Dobrescu – Pârvu, Honciu, Anton, Ghiță – Văduva, Bucă. Au mai jucat: Keita, Grigore, Săndulescu, Roman. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Mărgăritescu, la antrenamente

O altă veste bună pentru Atletic Bradu este că Andrei Mărgăritescu s-a apucat de antrenamente. Acesta a efectuat deja primele ședințe de pregătire la sfârșitul săptămânii trecute, încercând să ajungă la o formă sportivă cât mai bună. „Mărgăritescu a făcut antrenamente vineri și sâmbătă. Vrea să revină, iar noi îl așteptăm. Avem mare nevoie de experiența și valoarea lui”, spunea Neaga.

Președintele este mulțumit

Cristi Soare, președintele lui Atletic Bradu, s-a declarat, du­pă amicalul cu Chindia, mul­țu­mit de ce a văzut în jocul e­chi­pei sale în primele două partide de pregătire.     

„Sunt foarte mulțumit de ce am văzut în aceste meciuri de pre­gă­tire. Am stat de vorbă și cu antrenorul și am pus totul cap la cap. Așteptăm să intre pe teren Mărgăritescu, iar dacă o să joace și Neaga, atunci echipa va arăta altfel. Au fost opriți Ștefănescu, Pâslaru și Gudea dintre cei nou-veniți și mai mulți juniori. În partida cu Chindia, am dominat prima repriză și am ratat mai multe ocazii. Băieții s-au mișcat însă foarte bine, iar golul l-am luat când eram cu nouă juniori în teren. Doar Șerba și Pâslaru mai erau cu ei. Ne vom baza de acum încolo pe tineret. Punem foarte mare atenție pe acest aspect. Cu Craiova vom juca cu echipa bună, nu o să mai fie așa multe schimbări și o să fie altceva”, ne-a spus președintele Cristi Soare.

Miercuri, test cu FC U Craiova

Un alt meci amical pentru A­tletic Bradu în această iarnă se va dis­puta miercuri după-a­mia­ză. Ad­versară va fi Uni­ver­sitatea Cra­iova, echipă con­dusă acum de Ma­­rian Condescu. Partida va a­vea loc de la ora 15, după ce la 12 se va disputa jocul dintre FC Olt Slatina și FCM Târ­goviște.

Par­­ti­da a fost perfectată de Rică Nea­ga și Marcel Popescu. „Eu am discutat cu ei și vom juca a­cest meci. Am ales la început e­chipe bu­ne de Liga a II-a și Chindia, locul I din Liga a III-a, pentru a vedea exact unde sun­tem. Chiar dacă nu avem la ba­ză decât pregătirea fizică… Și sun­tem în grafic. Noi avem în pri­mele trei meciuri de cam­pio­nat par­tide foarte dificile în urma că­rora se poate decide acce­de­rea în play-off. Sperăm să fim în formă bună atunci și să câștigăm acele meciuri”, au fost cuvintele antre­no­rului principal de la Bra­du.  

Au revenit Păvăluță și Șerban

Doi dintre cei cinci jucători trimiși acasă din cantonament au fost reprimiți la echipă, jucând în amicalul de sâmbătă. „Păvăluță și Șer­ban au înțeles că au greșit și s-au întors la echipă. Sper să nu mai fie probleme. Le-am spus că nu există pentru mine niciun incident, iar acum trebuie să se reintegreze în cadrul echipei. Ceilalți trei… vom vedea ce va fi cu ei pe parcurs… Deocamdată însă, asta este decizia mea cu cei doi, să revină”, a explicat Neaga.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă