Chindia, remiză în ultimul amical

14 Aug. 2011, 19:56 Pregătiri, amicale
Chindia,** remiză în ultimul amical

Chindia Târgoviște a încheiat cu o remiză campania de meciuri amicale dinaintea debutului oficial în Liga a II-a. Echipa lui Silviu Dumitrescu a terminat la egalitate, 2-2, testul cu colega de serie Juventus Colentina, disputat sâmbătă la prânz pe stadionul Eugen Popescu.

Mai bine de 200 de curioși au vrut să vadă echipa Chindiei la primul și singurul amical disputat lângă Turn în pauza competițională. Prestația roș-albaștrilor n-a fost însă una convingătoare, e drept, antrenorii și jucătorii nedorindu-și să riște accidentări pe un gazon destul de precar, cu doar șapte zile înaintea meciului cu Gloria Bistrița.

Oaspeții au controlat ostilitățile, autoritar pe alocuri, mai ales în repriza secundă, Chindia egalând în extremis, în ultimele secunde ale meciului, dintr-un penalty obținut de Dinu și transformat de Honciu.

Fără victorie cu Juventus !

Chindia n-a reușit decât remiză, și aceea chinuită, două meciuri cu gruparea din Colentina, pe care o va întâlni și peste o lună, în etapa a IV-a a campionatului B2. Miercuri, dâmbovițenii pierduseră cu 1-3 pe terenul echipei bucureștene. Interesant este că, dacă staff-ul administrativ al lui Juventus a fost unul numeros la Târgoviște, conducătorii Chindiei, Gică Popescu și Ion Crăciunescu, nu s-au aflat la ultimul amical al echipei dinaintea startului campionatului.

Gazon praf

Fac ce fac responsabilii arenei dâmbovițene și dau cu bâta în baltă. Deși președintele Crăciunescu nu a permis nici măcar ca echipa să se antreneze pe terenul principal, tocmai pentru a nu se strica gazonul, pe stadionul Eugen Popescu s-au desfășurat, pe tot parcursul zilei de joi, o puzderie de meciuri din … Cupa Metalurgistului !!! Salariații COS, care au sărbătorit începând de joi, și-au montat propriile porți de joc pe gazonul care va găzdui meciuri de Liga a II-a, ba chiar au avut la dispoziție și un teren tușat ca la carte, e drept, cu dimensiuni ceva mai reduse. „Chiar nu mă ascultă nimeni la Târgoviște ?”, ar fi răbufnit președintele Ion Crăciunescu, supărat pe bună dreptate. Stadionul este administrat de CSM Târgoviște, club aflat sub tutela adminstrației locale.

O singură noutate în primul 11

Chindia s-a prezentat în ultimul amical al verii cu o singură piesă nouă în garnitura de titulari, comparativ cu echipa-tip din returul sezonului 2010-2011. Cosmin Anton – mijlocaș adus de la FCM Târgoviște – a evoluat din primul minut cu Juventus Colentina. La capitolul plecări, doar Cristi Dancia poate fi trecut pe lista titularilor obișnuiți din campionatul anterior.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – JUVENTUS COLENTINA 2-2 (1-1)
Stadion: Eugen Popescu. Spectatori: 200
Au marcat: Șerban (18), Honciu (90 penalty) – Daia (12), Marin (65)

Chindia:
Perianu – Pătru, Carnariu, Rădoi, Dobre – Anton, Honciu, Șerban – Radu, Verdeș, Cherchez.
Au mai jucat: Calu, Dreșcă, Negoescu, Mladen, Gavrilă, Petrovici, Dinu.
Antrenor: Silviu Dumitrescu

Juventus: Anghelache – Amet, Păun, Tache, Florea – Daia, Zaharia, Liuba, Stoica – Florică, Stănescu.
Au mai jucat: Cioloca, Ianuși, Olteanu, Radu, Rotaru, Tene.
Antrenor: Constantin Schumacher

articol scris de Ionuț Marin

14 Aug. 2011, 19:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă