Chindia, înfrângere cu Blau Weiss Linz!

Publicat: 15 Feb. 2012, 15:43 Actualizat: 15 Feb. 2012, 15:53 Pregătiri, amicale
Chindia,  înfrângere cu Blau Weiss Linz!

Divizionara B pregătită de Flavius Stoican a suferit încă o înfrângere în campania de meciuri amicale din Turcia. Chindia a pierdut în fața formației Blau Weiss Linz (Austria, Liga a II-a), scor 0-1.

Târgoviștea a început cu: Perianu – Pătru, Morariu, Mladen, C. Dinu – Honciu, Mihăescu, Șerban, Cherchez – Poiană, Radu. Pe parcursul jocului au mai intrat și Rădoi, Băluță, Gavrilă, Anton, Dobre, Negoescu, Bușică, Petrea, Calu și Horvath. Omuț, Bușu și Verdeș nu au evoluat deloc în confruntarea cu austriecii.

Secretomanie sau informații pe sponci

Deși din delegația cu care Chindia a plecat în cantonamentul din Turcia face parte și ofițerul de presă, Gabriel Bengea, informațiile ajung foarte greu la jurnaliștii dâmbovițeni, preferențial și deseori cu mari întârzieri. Asta în condițiile în care președintele Mihai Neguț a interzis ziariștilor din presa locală sau corespondenții cotidianelor centrale să contacteze antrenorii sau fotbaliștii, delegându-l pe Bengea să se ocupe de acest aspecte și inclusiv de informarea presei cu privire la activitățile echipei.

Mută Gică jucăriile?

În ultimele zile a început să se vorbească despre un nou proiect fotbalistic, la Craiova, care ar avea ca rezultat formarea unei noi echipe și înscrierea ei în campionatul Ligii a IV-a. Interesant este că în schemă s-ar afla și Gică Popescu, care ar urma să transfere juniori de la grupele A și B ale Chindiei la … Craiova ! „O parte dintre băieții care joacă pentru Chindia Târgoviște, club unde e deja implicat Gică, vor ajunge la noi. Antrenor va fi Nicolae Zamfir”, a declarat Corneliu Stroe la gsp tv.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: FC Petrolul

Publicat: 15 Feb. 2012, 15:43 Actualizat: 15 Feb. 2012, 15:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă