Chindia e gata de retur! Debut cu Brăila, duminica viitoare!

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 16:17 Pregătiri, amicale
Chindia e gata de retur!** Debut cu Brăila, duminica viitoare!

Târgoviștenii se pregătesc în aceste zile la Răzvad și Săcuieni, iar antrenamentele fizice au fost susținute în parc, pe malul Lacului Chindia. Sâmbătă se va juca ultimul meci amical dinaintea reluării campionatului, în deplasare cu FC Argeș, de la ora 11.00. Debutul oficial în 2013 este programat duminică, 10 martie, pe terenul celor de la CF Brăila (televizat, ora 11.00).

„Sunt mulțumit de modul cum au decurs pregătirile. Ne-am atins scopurile, iar în jocurile amicale echipa s-a comportat bine, arătând că are potențial. Rămâne ca și în jocurile pe puncte să avem curaj și atitudine”, declară tehnicianul Chindiei, Eusebiu Tudor.

Șeran, Văduva și Stelea – noutățile Târgoviștei

Chindia s-a întărit cu trei jucători în pauza de iarnă, cele mai mari șanse să prindă un loc între titulari avându-le Robert Văduva, ultima dată la CSM Râmnicu Vâlcea. „Sunt fotbaliști care pot da un plus echipei, față de turul campionatului. Nu am făcut multe transferuri, dar sperăm că acestea vor da calitate jocului”.

Altfel, s-a renunțat la câțiva tineri de la Școala de Fotbal Gică Popescu, câțiva fiind cooptați de Nicolae Zamfir (fost șef de Centru de Copii și Juniori) la Apa Craiova.

Note informative și scandal cu alcătuirea echipei

Devenită obișnuință în ultimele luni, politica notelor informative trimise de angajați către reprezentanții autorităților locale dâmbovițene a iscat un nou scandal la Chindia Târgoviște. Din informațiile apărute în presa locală, se pare că… economista clubului și-ar fi dat cu părerea despre modul cum se alcătuiește echipa, într-o ajunsă pe masa mai-marilor CJ Dâmbovița! „Să fie foarte clar, niciodată nu am acceptat ca cineva să se bage peste mine pe unde am antrenat și să îmi impună jucători. Am o relație foarte bună cu Gică Popescu, vorbim despre strategia de joc, dar nu mi-a spus niciodată să îl bag în teren pe X sau Y. Sunt niște prostii. Dacă s-a declarat asta din cadrul clubului, ar trebui ca cine a zis să își assume responsabilitatea”.

Gabriela Grigore a refuzat să comenteze situația în vreun fel. Ca un alt amănunt interesant, în relația cu presa ar putea apărea numele lui Cornel Sălișteanu, reprezentantul Universității Valahia la Chindia. 

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: csconcordia.ro

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 16:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă