Chindia, aproape de o victorie cu FC Voluntari. Târgoviștenii au condus echipa din Liga 1 până în ultimele minute

La o zi distanță după ce pierdea la București amicalul cu Rapid, scor 0-2, în fața unei echipe din Liga 3, Chindia și-a mai spălat din imagine în fața ultimei clasate din Liga 1, FC Voluntari. Jocul test cu ilfovenii, de miercuri, desfășurat la baza FRF de la Buftea, s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Chindia a deschis scorul în amicalul cu FC Voluntari printr-un autogol al lui Răuță. Intrat în repriza a doua, Adrian Bălan a marcat golul egalizator în minutul 76, reușind să trimită mingea în poartă din mijlocul careului, în urma unei pase primite de la Florin Bălan.

Viorel Moldovan a început amicalul cu echipa din prima ligă cu Meilă – Martac, Dudea, Bg. Șandru, Dumitrașcu – Andr. Șerban, Liv. Mihai, Novac, Mihaiu – Neicuțescu, Val. Alexandru. În partea a doua a meciului a utilizat și restul jucătorilor valizi.

FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Russo, Balaur, Ion Gheorghe – Răuță, Căpățînă, Deac, Popadiuc – Tudorie, Gadze. În repriza a doua au evoluat: Petrariu, Leasă, Pârcălabu, Ad. Bălan, Laidouni, Fl. Bălan, Krasniqi, Buliga, N. Dinu, Signorelli.

Astăzi, Chindia și-a încheiat cantonamentul de la Mogoșoaia.

În acest an, echipa târgovișteană a disputat patru amicale, cu Unirea Bascov (2-1), CS Balotești (3-1), Rapid (0-2) și FC Voluntari (1-1).

Foto: fb FC Voluntari

Pe aceeași temă