Chindia a remizat cu Atletic Bradu! Argeșenii sunt neînvinși de 9 meciuri

22 Feb. 2012, 13:17 Pregătiri, amicale

Chindia Târgoviște a terminat la egalitate amicalul disputat marți la prânz la Bradu, în compania formației locale Atletic (Liga a III-a), 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Fieraru (60), târgoviștenii egalând prin Ionuț Radu, un sfert de oră mai târziu.

La pauză a fost 0-0, iar în repriza a doua Fieraru a deschis scorul în minutul 60, cu o lovitură de cap, din careu, după o centrare a lui Frăsinea­nu, din lovitură liberă, oaspeții egalând în minutul 75. În afară de gol, Bradu a mai ratat câteva o­cazii bune de a înscrie, la fel cum și apărarea echipei s-a remarcat în câteva rânduri la fazele create de Chindia.

În acest meci, antrenorul Flo­rin Pampea a folosit următoarea formulă: Pampea – Diță, Velianu, Suchiu, Căldăraru – Enache, Fră­sineanu, Onofrei, Pătrănoiu – Păvăluță, Chelu, pe parcurs mai intrând: Murineanu, Fieraru, Ni­cu, Cojocaru, Soare.

Flavius Stoican a început cu: Perianu – Patru, Rădoi, Mladen, Bușu – Mihăescu, Anton – Dobre, Poiană, Băluță – Verdeș, apelând ulterior la Calu, Morariu, Petrea, Horvath, Honciu, Radu, Gavrilă și Negoescu.

Antrenorul Florin Pampea s-a declarat la finele par­tidei mulțumit de jocul echipei sale, dar și de rezultatele obținute de elevii lui în perioada de pregătire de iarnă de până acum. „Sunt mulțumit de acest joc, de efortul depus de jucători. Chindia a fost cea mai bună echipă întâlnită de noi până acum. Au făcut canto­na­ment în Antalya și trag la promovare. Dar, chiar și așa, ne-am creat mai multe ocazii de a înscrie. Băieții joacă… și este diferență mare între ce am găsit eu când am venit aici și acum. Aceste rezultate sînt și pentru moralul lor. Sper acum ca la ora primului joc să fim pregătiți. În mare, cam acesta este lotul”, a declarat, după meciul de ieri, Pampea.

De remarcat că în autocarul cu care delegația Chindiei a făcut deplasarea la Bradu s-a aflat și directorul tehnic Silviu Dumitrescu. Chindia va susține sâmbătă un nou joc de pregătire, cel mai probabil cu o formație de Liga a III-a.

Pentru Atletic acesta este al 9-lea amical din această pe­rioadă, toate încheiate fără în­frângere. Până acum, alb-verzii au câștigat cu FC Olt (Liga a II-a, 3-0), Drăgănești Olt (Liga a IV-a, 2-1), Viitorul Ștefănești (Liga a IV-a, 2-1), Recolta Stoicănești (Li­ga a IV-a, 2-1), FC Argeș (Li­ga a II-a, 4-2), Girom Albota (Li­ga a III-a, 3-0) și a remizat cu Mi­nerul Mătăsari (Liga a III-a, 1-1, în cantonamentul de la Hercu­la­ne), cu FC Dani Co­man (Liga a IV-a, 1-1).

Programul până la în­ce­pe­rea campionatului este deja stabilit pentru Atletic. Astăzi, de la ora 12.00, va avea loc un nou meci amical cu Da­mila Măciuca, echipă de Liga a III-a, antrenată de fostul stelist Erik Linkar. Sâm­bătă, de la 11.00, se va juca cu CS Mioveni, iar miercurea viitoare, într-un ultim meci de pregătire, adversară va fi ALRO Slatina, formație de eșalon secund.

Articol scris de Ionuț Marin și Silviu Mihai
Foto: FC Chindia Târgoviște

22 Feb. 2012, 13:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă