Chindia a câștigat și amicalul retur cu CS Balotești. Cherchez are poftă de gol

Marius ANGHEL 23 Jul. 2018, 15:51 Pregătiri, amicale
Chindia a câștigat și amicalul retur cu CS Balotești.** Cherchez are poftă de gol

Chindia a câștigat și amicalul retur cu adversara din campionat CS Balotești. Dacă în cantonamentul de la Mogoșoaia i-a învins pe ilfoveni cu 2-0, prin golurile reușite de Liviu Mihai, dintr-un penalty obținut de Cristian Cherchez, și Daniel Florea, acum, la două săptămâni distanță, la Târgoviște, jucătorii lui Viorel Moldovan s-au impus cu 2-1.

Sâmbătă, pe stadionul „Eugen Popescu”, Chindia a câștigat cu 2-1, Cristian Cherchez reușind de această dată să marcheze ambele goluri ale echipei care a ratat la baraj promovarea în Liga 1. Căpitanul formației dâmbovițene a înscris prima dată în minutul 10, pentru ca patru minute mai târziu să marcheze dintr-un penalty. Acesta a și fost scorul pauzei.

În partea secundă, Baloteștiul, care în această vară a încheiat un parteneriat cu Concordia Chiajna și l-a numit antrenor principal pe Emil Ursu, a echilibrat meciul, însă a reușit să înscrie doar o dată.

„Încă așteptăm ceva concret dinspre Chiajna. În această săptămână vom clarifica toate aspectele legate de lotul pe care îl vom folosi în campionat. Cred, în continuare, că putem alcătui o echipă competitivă în perspectiva unui sezon dificil”, a spus, pentru IlfovSport, Ursu, care printre noutăți îi are și pe foștii poliști Cornel Predescu și Vasile Nicolae.

Ultimul meci amical al Chindiei e programat sâmbătă, cu Sportul Snagov. În schimb, CS Balotești joacă miercuri cu CS Mioveni, iar la final de săptămână o întâlnește pe CS Tunari.

Marius ANGHEL 23 Jul. 2018, 15:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă