Chindia a câștigat la scor amicalul de la Voluntari, cu toate golurile marcate în repriza secundă

Marius ANGHEL 19 Jul. 2018, 14:57 Pregătiri, amicale
Chindia a câștigat la scor amicalul de la Voluntari,** cu toate golurile marcate în repriza secundă

Chindia s-a întors, miercuri, la Voluntari, acolo unde la începutul lunii iunie pierdea cu 1-0 manșa tur a barajului de promovare. Acum, echipa din Târgoviște s-a deplasat în orașul ilfovean pentru un meci amical, însă, chiar dacă s-a lăudat că va juca împotriva primei echipe a clubului din Liga 1, a întâlnit un adversar care a avut mai mulți jucători din Liga a 3-a, de la „satelit”.

În prima repriză, elevii lui Viorel Moldovan au fost la egalitate cu „voluntarii”. În partea secundă au reușit să marcheze de trei ori și să se impună la scor de neprezentare, 3-0. Au înscris Alin Manea, Cristian Cherchez și Bogdan Vasile.

Chindia a început amicalul în formula: Aioani – Martac, C. Dinu, Vătavu, Dumitrașcu – Mihalache, L. Mihai, Pencea, Alin Manea – Cherchez, Cr. Neguț. Au mai jucat: Acasandrei, Jurj, Bg. Vasile, Șerban, Ioniță, Stancu și Rogoveanu.

Nu au evoluat, din cauza unor probleme medicale, Florea, Stoica, Nisipeanu și Țilică.

Altfel, Chindia, joacă următorul meci amical sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Eugen Popescu”, cu CS Balotești, adversar pe care în cantonamentul de la Mogoșoaia l-a învins cu 2-0 prin golurile reușite de Liviu Mihai, dintr-un penalty obținut de Cristian Cherchez, și Daniel Florea.

Marius ANGHEL 19 Jul. 2018, 14:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă