„Chiar dacă retrogradează 3 echipe, trebuie să rămânem la fel de concentrați”

14 Feb. 2012, 21:03 Pregătiri, amicale

Angrenată în lupta pentru supraviețuire, vestea că în acest sezon vor retrograda doar trei echipe crește considerabil șansele grupării FC Olt Slatina în îndeplinirea obiectivului. În acest moment, formația pregătită de Dan Oprescu s-ar afla deasupra liniei ce delimitează zona retrogradării.

Anunțul făcut de președintele FRF, Mircea Sandu, la întrunirea de luni, potrivit căruia vor retrograda doar trei echipe, reprezintă o veste bună pentru formațiile care luptă pentru supraviețuire.

La prima prezență în eșalonul secund, FC Olt Slatina are ca obiectiv menținerea, șansele realizării obiectivului fiind considerabile. Cu toate astea, alb-vișiniii rămân cu picioarele pe pământ, spunând că vor fi la fel de concentrați.

„Nu trebuie să ne gândim că suntem scăpați, trebuie să tragem tare, să rămânem la fel de concentrați, iar la final să putem să stăm liniștiți. Bineînțeles, șansele au crescut, dacă retrogradează trei, în momentul de față suntem peste linie”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel.

„Ne-am pregătit bine pentru retur”

Alb-vișiniii au încheiat cu brio stagiul pregătirii centralizate de zece zile, susținut în Poiana Brașov. Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina consideră cantonamentul ca fiind reușit.

„A fost greu, dar am trecut peste, ne-am pregătit bine pentru retur. Eu cred că mai mult ca sigur se va amâna începerea campionatului, nu se poate practica fotbal, nu văd pe cine ar avantaja dacă ar începe la data stabilită. Concurența creată prin transferurile realizate este benefică, mai ales la nivelul acesta, doar așa pot apărea rezultate”
, a mai spus fundașul.

În tur, fundașul central Adi Lengyel a evoluat titular, în prima parte fiind chiar purtătorul banderolei de căpitan.

Sursa: Gazeta Nouă

14 Feb. 2012, 21:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă