CFR, învinsă de o formație din Liga a 3-a

06 Feb. 2009, 20:52 Pregătiri, amicale
CFR, învinsă de o formație din Liga a 3-a

Vineri, la finalul cantonamentului de la Băile Felix, feroviarii au pierdut în primul amical împotriva unei formații de Liga a 3-a, Bihorul Beiuș.

 

Lotul timișorenilor a ajuns acum la un număr de 19 jucători după sosirea ardeleanului Szabolcs Szekely de la International Curtea de Arges. Totuși nevoia de fundași centrali și-a făcut simțită prezența în amicalul câștigat de bihoreni prin două lovituri de pedeapsă în prima repriză. Antrenorul Florin Bugar s-a văzut nevoit să improvizeze în centrul defensivei cu fundașul dreapta Gheorghe Goșa și mijlocașul la închidere Uros Milosavljevic în prima repriză. Apoi în partea a 2-a un alt mijlocaș, George Bertea și chiar nou sositul Szekely, jucător eminamente ofensiv, au ajuns în postura de stoperi.

 

Singura reușită a „leoparzilor” a fost opera lui Dorin Rădoi, acesta transformând o lovitură liberă în minutul 65.

 

„Am la dispoziție jucători polivalenți și pe profil ofensiv cum îmi plac mie. Trebuie să găsim soluții pentru centrul defensivei în următoarele zile. Avem puțin timp la dispoziție și mulți jucători noi”, a spus Florin Bugar.

CFR Timișoara (prima repriză): Cioloca – R. Neagu, Goșa, Milosavljevic, Marchiș – R. Costescu, Codoban, D. Rădoi, Murineanu – Giuchici jr., Ramzi
În repriza a doua au mai intrat: D. Mutu, Irimia – S. Szekely, Bertea, Jovanovic, Băișan, Pecarov, Molcuț

Bănățenii au vineri seară înapoi la Timișoara, urmează antrenamente pe plan local cu specific tehnico-tactic. Miercuri 11 februarie, echipa se va deplasa la Lugoj pentru amicalul cu Mureșul Deva. La solicitarea devenilor arbitrul partidei va fi managerul CFR-ului, Sorin Altmayer, brigada inedită va fi completată de Cristian Sertea, ofițerul de presă al timișorenilor și un oficial al Mureșului la cealaltă tușă.

articol scris de Cornel Biholari
 

06 Feb. 2009, 20:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă