CF Brăila, ținută în șah la Însurăței

Marius ANGHEL 17 Mar. 2014, 15:03 Pregătiri, amicale
CF Brăila,** ținută în șah la Însurăței

Sâmbătă, de la ora 15.00, ACS Viitorul Însurăței a remizat în cel de-al doilea amical susținut săptămâna trecută cu CF Brăila. Miercuri, la finalul partidei cu CF Brăila, câștigat de elevii lui Pânzaru cu 5-2, președintele formației din Însurăței, Paul Alexandru, spunea că echipa sa va arăta altfel la următorul joc: „Noi am fost la primul amical și era normal să avem o prestație modestă, altfel vor sta lucrurile sâmbătă”.

S-a dovedit că oficialul echipei gazdă a avut dreptate, formația sa, ACS Viitorul, încheind la egalitate amicalul cu o echipă aflată cu două eșaloane mai sus. În formula clasică de la reluarea campionatului, ba chiar cu un singur jucător sub 21 de ani în teren în prima repriză, CF Brăila nu a găsit calea spre gol. Brăilenii au avut posesia mingei, însă acțiunile lor au fost previzibile pentru o defensivă a gazdelor în care au excelat Samoilă și Cheleș. Prima ocazie a elevilor lui Pânzaru s-a derulat abia în minutul 28, când Iordache a șutat de la marginea careului, Cristea a trimis mingea în față, iar Ndigwe nu a găsit spațiul porții. În minutul 37, Necoară a șutat însă Cheleș, din nou, a înlăturat pericolul din fața porții sale.

Gheorghiță și Ivan au ratat marile ocazii ale părții secunde

În repriza a doua, elevii lui Marian Stăvărache au evoluat cu aceeași siguranță în fața unei formații brăilene lipsite de inspirație dar și de vlagă. Dima (min. 50) și-a încercat șansa de la distanță, însă Cristea a fost la post. Cinci minute mai târziu, după un un-doi între Pinto și Ndigwe, ultimul a șutat de la 12 metri pe lângă poartă. Finalul reprizei s-a jucat pe contre și fiecare dintre cele două combatante ar fi putut tranșa victoria în favoarea sa. În minutul 70, Techiu a intrat în careul brăilean dar a fost talonat îndeaproape de Ivan și a șutat pe lângă poartă, iar șapte minute mai târziu, după o centrare a lui Banciu, Vially Gheorghiță a rămas singur cu Mitrea însă s-a grăbit și a șutat în portarul brăilean.

La rândul ei, CF Brăila ar fi putut înscrie în minutul 80 când Dima a centrat în careul gazdelor, Ivan a trimis mingea, cu capul, spre poartă însă Paraschiv a fost atent și a înlăturat pericolul. După alte cinci minute, Pinto i-a pasat în careu lui Spătaru, însă mijlocașul brăilean a șutat pe lângă țintă, astfel că testul de verificare s-a încheiat nedecis.

La finalul amicalului, jucătorii de la ACS Viitorul s-au bucurat pentru remiza obținută, în timp ce Alin Pânzaru a părăsit terenul de joc îngândurat, nevenindu-i probabil să creadă ca formația sa nu a putut să se impună în fața unei grupări aflate cu două eșaloane mai jos.

Partida a fost arbitrată bine de o brigadă formată din Dragoș Vasilache, Cristi Ichim și Ionel Panfile.

ACS Viitorul: Cristea – Samoilă, Cheleș, M. Ion, Cotigă – Techiu, Baicu, Bratosin, Gagu, Mirescu – Lupașcu. Au mai evoluat: Baltag, Gheorghiță, I. Oprea, Ababei, Paraschiv, Banciu.

CF Brăila: Leu (min. 46: Mitrea) – Spiridon, Ignat, Ivan, Necoară – Frunză (min. 46: Spătaru), Ochia (min. 60: Olenic), Neagoe (min. 60: Cazan), Cl. Ionescu (min. 46: Pinto), Iordache (min. 46: Dima) – Ndigwe.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 17 Mar. 2014, 15:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă