CF Brăila și Dunărea Galați au remizat la unu într-un meci amical

Marius ANGHEL 24 Sep. 2012, 15:04 Pregătiri, amicale
CF Brăila și Dunărea Galați** au remizat la unu într-un meci amical

Pentru că nu au avut adversare în această etapă, Dunărea și CF Brăila au susținut o partidă de verificare în care antrenorul gălățenilor, Vali Stan, și Alin Pânzaru au exersat mai multe variante de joc în vederea meciurilor oficiale viitoare.

„Mi-am dorit să termin săptămâna de pregătire cu un joc și ne-am atins scopul. A fost un meci specific de pregătire, echilibrat, cu ocazii, mai ales în partea a doua, când de altfel s-au marcat și golurile. La cei doi jucători Ioanidis și Giurani am renunțat pentru că ei nu erau peste valoarea celor din lotul existent”, a fost prima reacție a lui Pânzaru.

În prima parte a amicalului brăilenii au amenințat în două rânduri poarta adversă, o dată Bălțoi a șutat de la distanță, dar portarul gălățean a fost la post, iar după o centrare a lui Rusu, Bălțoi a șutat pe lângă țintă.

În repriza a doua, la o greșeală a albanezului Giurani, Grosu (min. 55) a adus-o pe Dunărea în avantaj, însă după doar zece minute Pungă a restabilit egalitatea.

CF Brăila ar fi putut marca de încă două ori prin Pungă. În minutul 78, după ce a driblat trei jucători, Pungă nu s-a descurcat în situație de unu la unu cu portarul gălățean și tot el nu reușit să trimită mingea în poartă după o centrare a lui Braha, patru minute mai târziu.

„Nu contează rezultatul, important este faptul că ne-am antrenat în compania unei echipe din același eșalon, acum suntem pregătiți pentru perioada de meciuri foarte tari care urmează”, a punctat la finalul amicalului Alin Pânzaru.

CF Brăila I:
Bunduc (min. 30: Leu) – Spiridon, Ivan, Ignat, Sânmărtean – Dima, Ochia, Voicu, Frunză – Rusu, Bălțoi.
CF Brăila II: Leu (min. 60: Mitrea) – Spiridon, Giurani (min. 65: M. Gheorghe), Ignat, Colilie – Braha, Pușcașu, Ciocâlteu, Pungă – Prodan, Câmpeanu.

Dunărea I: Măstăcan – Radu, Hristian, Florea, Cristea – Cristescu, Chiriac, Cucu, Dragomir – Enache, Negoescu; Dunărea II: Comănescu (Trihenea) – Valentin Ion, Căldăraru, Teleagă, Ghiocel – Moroșanu, Chebac, Eni, Smadu – Chelaru și Sorin Drăgan.

„Te lupți cu morile de vânt”

Rugat să comenteze schimbarea datei de disputare a partidei din Cupa României, Pânzaru a răspuns scurt: „Te lupți cu morile de vânt. La noi orice este posibil. Federația a fixat ca dată limită pentru alcătuirea programului de desfășurare a meciurilor din cupă, ziua de 19 septembrie și atunci s-a stabilit ca partida CF Brăila – Viitorul Constanța să se dispute miercuri, 26 septembrie. Pe 21 septembrie meciul din cupă s-a decalat cu o zi, la fel și cel din campionat cu Săgeata Năvodari. Deși am trimis un memoriu la federație, cred că noi suntem prea mici ca să ne impunem punctul de vedere”.

După o scurtă pauză, Pânzaru a mai spus că indiferent când vor avea loc aceste meciuri echipa trebuie să fie pregătită să le abordeze la victorie.

„Misiunea antrenorului este aceea de a pregăti echipa și indiferent dacă vom juca la datele inițiale sau cu o zi mai târziu, trebuie să fim pregătiți pentru a aborda la victorie aceste două jocuri”
, a mai spus antrenorul principal al CF Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 24 Sep. 2012, 15:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă