CF Brăila și-a luat revanșa în fața Oțelului II la Galați

Marius ANGHEL 19 Aug. 2013, 12:54 Pregătiri, amicale
CF Brăila și-a luat revanșa** în fața Oțelului II la Galați

La o săptămână de la înfrângerea de pe teren propriu, una nefirească ținând cont de numărul ocaziilor pe care le-a avut pe Municipal, CF Brăila a câștigat la scor de neprezentare revanșa cu satelitul Oțelului.

După o săptămână de antrenamente cu caracter tehnico-tactic, elevii lui Alin Pânzaru au avut o evoluție foarte bună și puteau câștiga la un scor mult mai mare dacă jucătorii aflați la finalizare ar fi marcat. Gălățenii au rezistat doar 18 minute fără să primească gol. În acel minut Cazan a trecut în dribling de doi adversari, i-a pasat lui Neagoe, iar mijlocașul brăilean a trimis mingea la colțul lung. Frunză, Câmpeanu și Bosoi au combinat la marginea careului advers în minutul 22, ultimul a centrat în fața porții, însă unul dintre fundașii Oțelului II a trimis mingea în corner de lângă Ciocâlteu. După alte două minute, Câmpeanu a insistat și a recuperat mingea la mijlocul terenului, a urmat o cursă de 30 de metri urmată de o centrare, dar Neagoe a șutat peste transversală.

Brăilenii au continuat să atace și în minutul 33 s-au desprins la 2-0. Bosoi a centrat peste apărarea gălățeană, Ciocâlteu a recentrat la marginea careului mic, iar Câmpeanu a făcut inutilă intervenția portarului gălățean și a stabilit scorul primei reprize. În finalul primului act elevii lui Pânzaru au forțat majorarea scorului, însă Neagoe, Cazan și Ciocâlteu nu au reușit să găsească spațiul porții.

În primele 45 de minute CF Brăila a mai înscris de două ori, prima dată prin Neagoe, a doua oară prin Câmpeanu, însă ambele goluri au fost anulate pe motiv de ofsaid.

Un gol și multe ratări pentru echipa brăileană, din repriza secundă

Dacă în prima repriză s-au remarcat Neagoe, Frunză, Câmpeanu și Bosoi, în partea secundă la rampă a ieșit Iordache. Mijlocașul sub 21 de ani venit în probe de la Dunărea Galați a creat în dese rânduri panică în careul advers și a fost chiar aproape de a înscrie. Evoluții peste medie au mai avut Dima, Necoară și Ndigwe. La patru minute de la reluare Ciocâlteu a șutat pe lângă poartă, iar în minutul 56 Bosoi a fost foarte aproape de a urca scorul la 3-0 pentru gruparea brăileană.

CF Brăila a continuat să dicteze ritmul amicalului și în minutul 72 Ndigwe a trecut de două ori pe lângă gol. Bosoi (min. 85) și-a trecut din nou numele pe lista ratărilor. Ultimul gol al partidei a fost înscris în minutul 90 de către Dima din penalty și CF Brăila s-a impus cu 3-0.

„Încet, încet, după o săptămână de lucru cu mingea s-a putut observa o creștere a omogenității și a relațiilor de joc. Am început într-o formulă apropiată de cea pe care o vom alinia în campionat și am avut 2-0 la pauză, dar și în repriza a doua am continuat să dictăm ritmul partidei, eu spun că suntem pe un drum bun”, a declarat imediat după meci Adelin Soare, președintele CA al CF Brăila.

CF Brăila: Gâtej (min. 46: Comănescu de la Dunărea Galați) – Bosoi, Ignat (min. 61: Olenic), Ivan, Necoară (min. 70: Colilie) – Frunză (min. 46: Dima), Neagoe (min. 70: Stângaciu), Ochia (min. 46: Spiridon), Ciocâlteu (min. 61: Iordache) – Cazan (min. 46: Alin Damian de la Dunărea Galați), Câmpeanu (min. 46: Ndigwe).

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 19 Aug. 2013, 12:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă