CF Brăila s-a impus la limită în amicalul cu Stars Brăila: „Este o meteahnă mai veche a jucătorilor noștri”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2015, 16:33 Pregătiri, amicale
CF Brăila s-a impus la limită în amicalul cu Stars Brăila:**

Pe o vreme excelentă pentru fotbal, CF Brăila, coordonată de pe margine de secundul Dario Dighera, Alin Pânzaru preferând să vadă meciul din tribună, a câștigat la limită amicalul cu echipa de pe locul al treilea din Liga a IV-a, Stars Brăila, deși conform raportului de forțe din teren, din repriza a doua, scorul ar fi trebuit să fie net în favoarea formației din Liga a II-a.

Prima repriză a fost echilibrată. S-a jucat mai mult la mijlocul terenului și nu au fost mari ocazii de gol. Pușcașu (min. 5) a fost blocat in extremis de Smeu, apoi a urmat o lovitură liberă foarte bine executată de Necoară, însă și reflexul portarului George Tudor a fost pe măsură, astfel că tabela a rămas nemodificată. A urmat un joc de angajament de ambele părți astfel că următoarea situație de poartă s-a derulat abia în minutul 43, când, pe contraatac, Iordache a șutat la colțul scurt, dar Preda a deviat mingea în corner.

În repriza a doua CF Brăila s-a jucat cu ocaziile, campionul ratărilor fiind Alin Radu. La șase minute de la reluare Radu a rămas singur cu portarul advers, însă a șutat, de la șase metri, exact pe direcția acestuia. CF Brăila a rămas cu întreaga echipă în jumătatea adversă de teren și în minutul 58 a reușit să înscrie prin Pușcașu, care, de la opt metri a trimis mingea în plasă, după o pasă cu călcâiul, primită de la Ungureanu.

Stars a ieșit la atac și în minutul 70 ar fi putut egala, dar mingea șutată de M. Gheorghe a fost parată de Mitrea. Echipa din eșalonul secund a forțat majorarea scorului tot prin Pușcașu (min. 76), care a trimis mingea pe lângă poartă, de la doar patru metri, iar trei minute mai târziu Radu, rămas singur cu portarul advers, s-a impiedicat de minge la marginea careului mic.

Cu șapte minute înainte de finalul amicalului, Crăciun a scăpat spre poarta lui Mitrea, însă în loc să șuteze i-a pasat în dreapta lui Coman, iar acesta a ratat incredibil, de la trei metri. În minutul 88 Radu a irosit o nouă șansă de gol și partida s-a încheiat cu victoria la limită, 1-0, a echipei CF Brăila.

„Este o meteahnă mai veche a jucătorilor noștri, nu tratează cu seriozitate toate meciurile. Când jucăm cu echipe dintr-un eșalon superior ei se mobilizează la maximum, când avem adversare de nivelul nostru sau mai de jos, tratează meciul cu lejeritate. Noi ne-am jucat cu ocaziile în repriza a doua, iar pe două greșeli Stars putea să egaleze. Din această cauză am pierdut atâtea puncte importante în acest sezon”, a declarat Alin Pânzaru.

CF Brăila: Comănescu (Mitrea 46) – Spiridon (Dima 29), Bârsănel, Ghiocel (Ivan 46), Necoară (Stănciulescu 46) – Pușcașu, Olenic (Petean 46), Dojcinovic, Iordache (Spătaru 46) – Onofraș (Ungureanu 46), Novello (A. Radu 46).

Stars: G. Tudor (D. Tudor 77) – Munteanu (Dimache 86), Preda, Smeu (Andrei 88), Avram (Baciu 54) – Pascu, Balaban (Stan 5; Mihai 81), Crăciun, M. Gheorghe (Dragomir 75) – Cireașă (Colilie 63), Bolozan (M. Coman 54).

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 25 Mar. 2015, 16:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă