CF Brăila n-a avut nicio problemă în amicalul cu cei de la Conpet Cireșu, scor 4-0

05 Aug. 2012, 10:41 Pregătiri, amicale
CF Brăila n-a avut nicio problemă în amicalul cu cei de la Conpet Cireșu, scor 4-0

Sâmbătă după amiază, cu începere de la ora 18, pe excelentul gazon al stadionului din orașul Însurăței, a avut loc partida de verificare dintre CF Brăila și proaspăta divizionară a patra Conpet Cireșu. Meciul a fost unul controlat cu autoritate de gruparea antrenată de Alin Pânzaru care s-a impus în final cu un categoric 4-0 (1-0), dar jucătorii de la CF Brăila au mai ratat cel puțin 5-6 ocazii de gol aflați singuri cu portarul advers!

După o primă repriză destul de modestă făcută de CF Brăila (comform afirmațiilor făcute de Alin Pânzaru), în care Tănase (de două ori) și Rusu nu l-au putut învinge pe portarul Stoica, chiar dacă s-au aflat doar cu acesta în fața porții goale (!?), primul gol a venit abia în minutul 32. Atunci, Pungă a executat perfect o lovitură de colț, iar jucătorul venit de la Unirea Alba Iulia a reluat fulgerător cu capul în plasă: 1-0! În replică, „cireșarii” au avut și ei câteva oportunități de a înscrie, cea mai mare fiind irosită de Preda, în minutul 10.

Repriza a doua a adus modificări în ambele formații, iar jocul s-a înviorat subit, marcându-se până la final alte trei goluri, dar s-au ratat și ocazii clare de a se marca. Pe fondul unui început perfect de repriză secundă, Bălțoi a făcut 2-0 în minutul 50, la capătul unei acțiuni individuale de toată frumusețea! Apoi Dima (min. 54) și Durbacă (cu poarta goală!) au ratat golul de onoare pentru echipa antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan, iar în minutul 65 CF Brăila a marcat și golul al treilea: Rusu a luat o acțiune pe cont propriu și a marcat ca la antrenament, după ce până atunci același jucător mai ratase de două ori singur cu portarul!! Rezultatul final al meciului, 4-0, a fost stsbilit în minutul 80 de către Prodan, care a scăpat singur cu Popovici, și marcat după un frumos un-doi cu Rusu.

După meci, Alin Pânzaru, antrenorul de la CF Brăila ne-a declarat: „Am făcut o primă repriză destul de slabă, în opinia mea, în care cu excepția golului marcat, jucătorii mei au mai ratat de alte trei ori singuri cu portarul, iar eu consider că diferența de valoare nu s-a văzut până nu am înscris primul gol. Nu m-a interesat rezultatul final, dar am vrut să văd cum răspund jucătorii mei la efort și cum respectă aceștia sarcinile de joc, și chiar dacă am marcat până la final de patru ori mă nemulțumește încă finalizarea! Ratăm prea mult, și acest lucru ne poate costa în partidele oficiale când jucăm pe puncte! A fost o partidă jucată pe o căldură sufocantă care și-a pus oarecum amprenta pe jocul nostru din apărare, dar spre marele nostru noroc au ratat ei cu prea multă ușurință. Acum urmează miercuri, 7 august, un nou meci amical pe care-lvom juca la FCM Bacău, dar eu mai vreau încă un meci și la sfârșitul săptămânii viitoare, dar să vedem cu cine și unde!”– a precizat noul antrenor de la CF Brăila.

CF Brăila: Buduc (dela Unirea Târlungeni) – Bosoi, Rădoi (Chindia Târgoviște), Ignat, Spiridon (FCM Bacău) – Voicu, Ochia (Astra II Giurgiu), Pușcașu, Pungă – Câmpeanu, Tănase (Unirea Alba Iulia). Au mai jucat: Leu, Bălțoi (Concordia Chiajna), Rusu, Prodan, Nicoliță, Pertea (junior de lșa Oțelul Galați), Colilie, și M. Gheorghe (ultimii de la juniorii CF Brăila). Antrenor: Alin Pânzaru.

Conpet Cireșu: Stoica – Grozea , Coman, Stănciulescu, Ghizman – Preda, Ghe. Viorel, Dima – Pavel, Durbacă, Velicu. Au mai jucat: Popovici, Cireașă, Oprea. Antrenori: Vasile Darie și Ionel Ivan.

Dacă CF Brăila va juca miercuri la Bacău cu FCM-ul local, următorul meci amical pentru Conpet Cireșu va avea loc sâmbăta viitoare, 11 august, la Însurăței, cu Viitorul din localitate, și nu la Dunărea Galați, așa cum fusese programat inițial!

Articol scris de Marcel Sânpetru

05 Aug. 2012, 10:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă