CF Brăila, egal cu Dunărea Galați

11 Feb. 2009, 15:30 Pregătiri, amicale
CF Brăila, egal cu Dunărea Galați

Stadionul “Chimia” din stațiunea Lacu Sărat a găzduit, miercuri, meciul amical dintre CF Brăila și Dunărea Galați. Divizionara secundă a început jocul în forță și după numai opt minute de la startul întâlnirii a deschis scorul. Brazilianul Mario Silva a centrat de pe partea stângă, iar Bârlădeanu a reluat mingea în plasa porții lui Mitrea.

 

Replica gazdelor a venit prompt. În minutul 12, Alex Chipciu s-a jucat cu fundașii gălățeni, a “aruncat” mingea în careul oaspeților, iar Marius Lupu (foto) a reluat cu capul imparabil. Începutul fulminant al partidei nu avea să fie continuat în aceeași manieră de cele două formații. Până la finalul primei reprize, doar gălățeanul Cristea ar mai fi putut modifica scorul însă mingea trimisă de el spre poarta brăileană a fost stopată din drumul spre gol de Necoară.

 

Partea secundă a început din nou cu Dunărea atacând poarta brăileană. În minutul 50, Enache și Bârlădeanu iau la țintă barele porții brăilene, spre disperarea antrenorului Dănuț Oprea. Trei minute mai târziu, Cristea este și el aproape de gol, dar portarul Botaș are un reflex spectaculos și trimite mingea în corner.

 

De partea cealaltă, brăilenii s-au aflat prin Mândroasa și Bogdan Cristea în situații favorabile dar nu au reușit să-l păcălească pe experimentatul portar Marius Mindileac.

 

Până la finalul meciului singurul moment notabil s-a consemnat în minutul 60, atunci când Chipciu (CF Brăila) și Velescu (Dunărea Galați) au fost eliminați de pe teren pentru un schimb de “amabilități”.

 

În meciul de astăzi, antrenorul principal al CF Brăila, Mihai Ciobanu, a folosit următorii jucători: Mitrea – Drăguș, Olenic, V. Nicolae, Necoară (cpt.), Iosofache, Pascu, Pânzaru, B. Rusu, Chipciu, Lupu. În repriza secundă au mai intrat: Botaș, Coman, Mândroasa, Costache, Bălan, B. Cristea, V. Gheorghe.

 

De partea cealaltă, antrenorul principal al Dunării, Dănuț Oprea, a trimis pe teren următorii jucători: Mindileac – E. Cristian, Velescu,  Cristescu, Al. Cristea, Mario Silva, Cioinac, B. Popescu, Cucu, Enache, Bârlădeanu. În repriza a doua au mai fost folosiți: Neta, Andronache, Bostan și Grosu.

 

articol scris de Edi Bucureșteanu

 

11 Feb. 2009, 15:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă