FC Snagov a transferat cinci jucători! Trei au debutat cu CSMS Iași

12 Sep. 2011, 13:39 Bursa transferurilor

Meciul cu CSMS Iași a adus o mulțime de schimbări în lotul echipei FC Snagov. Pe lângă așezarea din teren pe care a ales-o antrenorul Laurențiu Reghecampf, în teren și pe banca de rezerve au apărut numai puțin de cinci jucători noi față de primele meciuri ale campionatului. Trei brazilieni, un nigerian și un român sunt noile achiziții ale ilfovenilor.

Dacă în primul unsprezece Reghecampf l-a trimis ca fundaș dreapta, încă din start, pe Adriano dos Santos, pe bancă antrenorul i-a lăsat pe Marius Iorga, Ibekwe, Alex (foto mare) și Joabe. Cum transferul celor trei brazilieni (Adriano, Alex și Joabe) nu surprinde cu nimic, având în vedere că ei s-au pregătit cu ilfovenii încă din cantonamentul de la Sinaia, apariția nigerianului Ibekwe a fost nouă, el fiind cooptat în lot cu doar câteva zile înaintea meciului din etapa a IV-a. Micuțul african a fost împrumutat pentru un sezon de la echipa italiană Fiorentina, acolo unde a stat mai mult sub formă de împrumut prin ligile inferioare. În cele din urmă, aducerea lui Marius Iorga, de la CSM Râmnicu Vâlcea, a fost făcută pentru a-i asigura concurență israelianului Baruch.

Trei au debutat: unul titular, doi din postura de rezervă

Pe lângă Adriano (foto 1 mic), care a jucat titular și a evoluat în toate cele 90 de minute, dintre noile achiziții au mai intrat pe teren Alex și Ibekwe (foto 2 mic). Primul a i-a luat locul în minutul 69 lui Bereșoae și a evoluat ca atacant, în timp ce nigerianul l-a înlocuit pe Roberto Iancu în minutul 80 și s-a instalat pe postul de mijlocaș stânga.

Marius Iorga și Joabe trebuie să mai aștepte debutut în echipa Snagovului, deoarece primul îl are adversar pe Baruch, portar transferat și el în această vară și căruia i se acordă destulă încredere, chiar dacă în primele patru etape și un meci de cupă a încasat zece goluri, în timp ce brazilianul are o mică întindere și nu este apt 100%.

Transferurile par să nu se oprească aici la FC Snagov. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf mai are la antrenamente un moldovean și un italian, jucători cărora li se așteaptă actele pentru a putea fi legitimați.

Numele complete ale noilor achiziții:

Jos̩ ADRIANO dos Santos Vilhena Рfundas Рbrazilian
Alex Santiago MONTEIRO – mijlocaș dreapta – brazilian
Joabe Pereira BATISTA – mijlocaș ofensiv, atacant – brazilian
Kelechi Francis IBEKWE – mijlocaș stânga – nigerian
Marius Lucian IORGA – portar – roman

Articol și foto de Marius ANGHEL

12 Sep. 2011, 13:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă