„Lipsa experienței a contat foarte mult”

20 Dec. 2011, 09:51 Campionat
„Lipsa experienței** a contat foarte mult

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Alex Bugiu, consideră că lipsa experienței a cântărit în turul campionatului, alb-vișiniii înclinându-se în câteva meciuri, deși s-au aflat în avantaj pe tabela de marcaj. Portarul de 24 de ani este de părere că returul va fi abordat cu o mai mare atenție, iar obiectivul va fi realizat.

Postul de portar în tabăra celor de la FC Olt Slatina a adus o concurență acerbă în turul campionatului. Buturile porții au fost apărate atât de Cristian Bordea, cât și de Alex Bugiu, cei doi goalkeeperi fiind trimiși pe teren în funcție de forma sportivă în care s-au aflat, apărând aproape în mod egal prima parte a sezonului. Alex Bugiu consideră că lipsa experienței i-a privat în unele meciuri de puncte prețioase, fapt ce a dus la încheierea primei părți a sezonului pe un loc deloc confortabil.

„Se putea mai mult având în vedere că unele meciuri le-am avut în mână, cum ar fi cu Alba-Iulia, Chindia Târgoviște, în care am condus și am luat bătaie. Lipsa experienței a contat foarte mult. Sper ca jucătorii care vor veni să ne ajute”, a declarat Bugiu.

„Nicio echipă nu a arătat că este cu mult peste noi”

Aflată pe loc retrogradabil, însă la un singur punct distanță de locurile care asigură menținerea în eșalonul secund, FC Olt Slatina păstrează șanse în îndeplinirea obiectivului. Goalkeeper-ul grupării alb-vișinii consideră că mai multă atenție le poate aduce un parcurs bun în returul de campionat.

„Sper ca în retur să fim mult mai atenți pentru că nicio echipă nu a arătat că este cu mult peste noi, mai puțin Bistrița și Timișoara, care au un lot valoros, cred eu și pentru Divizia A. Trebuie să abordăm returul cu încredere și să încercăm să venim cu puncte din afară, pentru că acasă am demonstrat că se poate. Cu siguranță ne putem îndeplini obiectivul dacă vom elimina unele greșeli și arătăm că a trecut un tur peste noi”, a mai precizat Alex Bugiu.

„Sper să fiu sănătos”

În noul an, portarul grupării alb-vișinii își dorește în primul rând să fie ferit de accidentări, iar prin evoluțiile sale să-și ajute echipa să obțină rezultate dintre cele mai bune.

„În mare parte sunt mulțumit de evoluțiile mele, însă au existat și unele momente mai ezitante, iar întotdeauna este loc de mai bine. Ceea ce îmi doresc este în primul rând să fiu sănătos. Pe această cale urez suporterilor, conducerii, iubitorilor fotbalului un An Nou cât mai bun!”, a conchis portarul grupării FC Olt Slatina, Alex Bugiu.

sursa: Gazeta Nouă

20 Dec. 2011, 09:51 Campionat
Pe aceeași temă