CF Brăila, doar remiză pe teren propriu cu Oțelul II

După eșecul categoric (0-3) suferit în amicalul de la mijlocul săptămânii jucat la Bacău cu Sport Club, jucătorii de la CF Brăila au trăit, sâmbătă, un nou rezultat destul de surprinzător. Echipa antrenată de Alin Pânzaru a obținut doar o remiză, scor 2-2, în testul jucat cu divizionara a treia Oțelul II Galați!

Partida a început destul de anost și, după o scurtă perioadă de tatonare, prima ocazie de gol a aparținut „satelitului” prim-divizionarei. A fost o centrare a lui Dumitru în careul brăilean, iar reluarea trimisă cu capul de Sebanani a fost reținută în doi timpi de portarul Comănescu (min. 19). Patru minute mai târziu, brăilenii vor fi cei care deschid scorul prin Iordache, cel care a reluat din apropiere, pe colțul scurt, centrarea venită de la Onofraș (min. 24): 1-0.

Gălățenii nu renunță la luptă și vor restabili egalitatea în minutul 23, atunci când Sebanani a trimis cu capul în plasa porții, din 6 metri, lovitura de colț executată de Dumitru, acesta fiind, dealtfel, și scorul pauzei: 1-1!

La reluarea partidei, Onofraș a scăpat singur spre poarta gălățeană (min. 54), dar, din păcate pentru el, a șutat în portarul gălățean ieșit în întâmpinare.  Apoi jocul se echilibrează, iar, spre sfârșitul partidei, gălățenii au preluat conducerea pe tabela de marcaj: Dima a pierdut prea ușor o minge la centrul terenului, iar, pe contraatacul care a urmat, Andrei Stan a șutat din colțul careului mare pe colțul scurt și astfel gălățenii preluau conducerea: 1-2 (min. 81).

Bucuria oaspeților a durat doar până în minutul 88, atunci când brăilenii ai stabilit scorul final: Alexandru Niță a pătruns în careu pe partea stângă, dar a fost faultat clar, iar arbitrul a dictat punctul cu var. Penalty-ul a fost executat impecabil de Cosmin Necoară, care a stabilit scorul final: 2-2!

În această partidă cu Oțelul II Galați, antrenorul brăilenilor, Alin Pânzaru, a utilizat următorii jucători: Comănescu (Leu 31; Mitrea 65) – Petean (A. Radu 65), Ivan (Olenic 55), Ghiocel (D. Zaharia 80), Stănciuleascu (Necoară 55) – Spătaru (M. Dima 32), Frunză (Al. Niță 80), Ndigwe (M. Gheorghe 80), G. Iordache (G. Gheorghe 65) – St. Nicoliță (Mucuță 65), Onofraș (Al. Muscă 55). Nu au fost utilizați, fiind accidentați: Spiridon și Agbleta.

Următorul meci amical pentru CF Brăila va avea loc miercuri, 20 august, cu începere de la ora 18:00, adversar fiind divizionara a treia Delta Dobrogea Tulcea, într-o partidă care se va juca tot pe „Municipalul” brăilean.

Articol scris de Marcel Sânpetru
Foto: probr.ro

Pe aceeași temă