CF Brăila a remizat, din nou, cu Dunărea Galați

22 Feb. 2012, 22:26 Pregătiri, amicale
CF Brăila a remizat,** din nou, cu Dunărea Galați

Miercuri, la orele prânzului, terenul 2 al stadionului „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat a fost gazda partidei revașă a meciului de verificare dintre CF Brăila și Dunărea Galați. În ciuda terenului destul de greu, jucătorii celor două echipe au făcut toate eforturile să-și arate calitățile de…patinatori, iar în cele din urmă meciul s-a terminmat nedecis: 1-1 (1-1). Iată că, după egalul la același scor înregistrat în meciul tur de la Galați, din urmă cu o săptămână, elevii antrenați de Ion Viorel nu au reușit, astăzi, decât o nouă remiză, în ciuda numeroaselor faze de poartă de care au beneficiat.

Scorul a fost deschis de echipa vizitatoare, după reușita lui Ene, iar dintre numeroasele atacuri brăilene, numai unul a fost transformat în gol de Bosoi, spre finalul primei reprize. În partea secundă, ambii antrenori au efectuat modificări în echipele de start, dar cu toate astea niciuna dintre formații nu a mai reușit să marcheze, cu toate că ocazii de gol au fost la ambele porți.

După meci, antrenorul brăilenilor, Ion Viorel, ne spunea destul de supărat: „A fost cel mai prost test pe care l-am făcut până acum, și asta numai din cauza terenului, în unele locuri impracticabil, iar în altele acoperit cu gheață. Nu cred că gălățenilor le-a convenit terenul pe care s-a jucat, dar acum asta este, nu avem încotro. Dar indiferent de modul în care privim lucrurile, cel mai bun antrenament rămâne tot jocul, acest lucru fiind bine știut și de jucători, deoarece ei sunt aceia care trebuie să se adapteze tuturor condițiilor. Am avut momente bune în care ne-am dominat adversarul, dar am luat un gol prostesc dintr-o fază fixă. Sper ca următoarele două jocuri să le jucăm pe un teren care să ne permită să folosim și tehnica jucătorilor, deoarece de antrenamentele fizice ne-am cam săturat!”– a încheiat tehnicianul brăilean.

După meciul cu Dunărea Galați, brăilenii vor mai juca mâine (joi, 23 februarie) de la ora 12 cu Politehnica Galați, iar sâmbătă (25 februarie) de la ora 11, cu Dunărea Călărași. Ambele partide vor avea loc pe terenul 2 al stadionului „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat.

În partida de miercuri, cele două echipe au avut următoarele alcătuiri:

CF Brăila: Bucuroiu – Bosoi, Dăniță, Ivan, Boboc – Voicu, Pușcașu, Pânzaru, Nicoliță – Prodan, Pălimaru. Au mai jucat: Budur, Călin, Necoară, Otvoș, Ion Gabriel, Dumitru, Câmpeanu, Ndigwe, Moise, și Henry. Antrenor: Ion Viorel.

Dunărea Galați: Chirinciuc – Radu, Marin, Cucu, Ghiocel – Cristescu, Cioinac, Ene, Cristea – Enache, Cârjan. Au mai jucat: Măstăcan, Florea, Comănescu, Grosu și Iliev. Antrenor: Eugen Baștină. Nu au putut evolua fiind accidentați: Bârlădeanu, Popescu, Chelaru, Brașoveanu, Avram, Gârleanu, Căldăraru.

Articol scris de Valentin Constantinescu

22 Feb. 2012, 22:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă