CF Brăila a remizat cu Dunărea Călărași. Mucuță a marcat pentru echipa lui Pânzaru

Marius ANGHEL 05 Feb. 2015, 14:07 Pregătiri, amicale

CF Brăila, pentru care încă de la fluierul de start al partidei a jucat și noua achiziție, George Bârsănel, a remizat miercuri, 1-1, cu Dunărea Călărași, în primul amical din 2015.

S-au jucat două reprize a câte 50 de minute fiecare, iar Alin Pânzaru a împărțit lotul în două. În prima repriză, în formula, Mitrea – Spiridon, Bârsănel, Necoară, Stângaciu – G. Gheorghe, Olenic, Pușcașu, Iordache – Nicoliță, Onofraș, brăilenii au fost superiori la capitolul posesie a mingei în timp ce Dunărea a mizat pe cartea contraatacului. S-a jucat într-un ritm alert, iar ocaziile au alternat la cele două porți. Viorel Ștefan (min. 4) l-a încercat cu un șut de la marginea careului pe Mitrea însă portarul brăilean a deviat mingea în corner. După trei muinute a fost rândul elevilor lui Alin Pânzaru să amenințe poarta lui Popa, Onofraș i-a pasat în adâncime lui Stelian Nicoliță însă, în locul unui șut la poartă, atacantul a preferat să centreze și fundașii echipei din Călărași au înlăturat pericolul. În minutul 21 a fost rândul lui Pușcașu să-i încerce vigilența lui Popa însă nu a obținut decât un corner. Cel mai periculos jucător al echipei Dunărea Călărași din prima repriză, Valentin Andrei a șutat în minutul 28 fără preluare însă mingea a trecut puțin peste transversală iar două minute mai târziu Popa a respins în corner mingea șutată din alergare de Andrei Pușcașu. Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize a fost irosită de Olenic. În minutul 40 mijlocașul CF-ului a amânat momentul șutului și a fost blocat la patru metri de poarta adversă de Tudor. Și Dunărea Călărași ar fi putut intra în avantaj la pauză dacă Mitrea nu scotea in extremis, în corner, mingea șutată din careu de Valentin Andrei.

Multe ocazii doar un singur gol

Cu o altă echipă în repriza a doua, Leu – Niță, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Spătaru, Frunză, Petean, Dima – Mucuță, Ndigwe, CF Brăila a dictat ritmul partidei, și-a creat numeroase ocazii însă nu a marcat decât o singură dată, în minutul 55, când Spătaru a șutat la poartă, Popa a respins greșit și Dragoș Mucuță (foto mic, alături de Onofraș) a fost omul potrivit la locul potrivit pentru 1-0. Dima (min. 60) putea urca scorul la 2-0 însă Popa a respins mingea în corner. La una dintre puținele faze periculoase create în careul brăilean Dunărea Călărași a obținut un penalty iar Bumbac (min. 65) a restabilit egalitatea.

CF Brăila a preluat inițiativa însă șuturile lui Mucuță, Dima și Spătaru deși au fost pe spațiul porții nu au avut darul să-i readucă pe brăileni în avantaj. Au mai fost și două incursiuni ale lui Sorin Frunză care de asemenea au rămas fără efect pe tabela de marcaj. Cu șase minute înainte de finalul partidei Dima, de la doar patru metri a irosit o uriașă șansă de gol și primul amical al iernii disputat de CF Brăila s-a încheiat la egalitate.

De remarcat faptul că fotbaliștii sub 21 de ani folosiți de Alin Pânzaru, Stângaciu, Gabriel Gheorghe, Iordache, Niță, Ghiocel, Dima și Mucuță s-au numărat printre cei mai buni jucători de la CF Brăila în acest meci.

Dunărea Călărași a început meciul în formula: Popa – Tenea, Bumbac, Oiță, Tudor – Canda, Popescu, V. Ștefan, V. Andrei – Șt. Mircea, Alexandru. Au mai jucat, Zaharia, Năstase, Căinaru, Mihuț, D. Gheorghe, Lăutaru, Luca, Nicolae, Butoi.

Sursa: Obiectiv vocea Brăilei

Marius ANGHEL 05 Feb. 2015, 14:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă