CF Brăila a remizat 1-1 cu Dunărea Galați

15 Feb. 2012, 17:20 Pregătiri, amicale
CF Brăila a remizat 1-1** cu Dunărea Galați

Disputat pe un teren acoperit de zăpadă al stadionului „Portul Roșu”, din Galați, partida dintre Dunărea Galați și CF Brăila a fost una în care brăilenii au ratat marile ocazii de gol ale partidei, dar în cele din urmă rezultatul a fost unul de egalitate: 1-1 (1-0).

Prima repriză a fost una controlată cu autoritate de echipa antrenată de Ion Viorel, și numai ratările incredibile ale lui Prodan, Ion Gabriel sau Bosoi au făcut ca tabela de marcaj să rămână nemodificată până în minutul 44. În acel minut al partidei, Enache a prins șut de „zile mari” de la marginea careului de 16 metri al CF-ului Brăila și l-a învins pe Bucuroaie, stabilind scorul pauzei: 1-0.

După reluarea partidei tot brăilenii sunt la conducerea ostilităților pe teren, iar în minutul 60 s-a restabilit egalitatea: Pălimaru a fost faultat în careul gălățean, de unul dintre fundașii echipei gazdă, tot el transformând apoi lovitura de la 11 metri just acordată: 1-1.

Până la finalul meciului tot brăilenii au fost cei ar fi putut să marcheze, dar Voicu, Pușcașu (bară!) și Câmpeanu au ratat golul victoriei brăilene. Una peste alta a fost un meci în care ambele echipe au făcut mare risipă de energie, cei doi antrenori fiind mulțumiți în final că niciunul dintre jucătorii celor două echipe nu s-a accidentat.

După joc, Ion Viorel, antrenorul de la CF Brăila a spus: „A fost un meci de antrenament bun din toate punctele de vedere, deoarece jucătorii au putut să facă și forță și să joace și fotbal! Chiar dacă terenul a fost unul destul de greu am fost mulțumit de evoluția băieților mei care au reușit să ducă mingea în fața porții adverse de nenumărate ori, dar, din păcate pentru noi, am marcat numai din penalty, chiar dacă am ratat cel puțin 6-7 ocazii clare, uriașe de a marca! Sunt mulțumit de toți jucătorii pe care i-am folosit, și sunt fericit că nu s-a accidentat nimeni! Acum rămâne să discutăm cu Bucuroaie condițiile în care acesta să semneze cu noi un trasfer până la vară!”– a spus tehnicianul brăilean.

De partea cealaltă, Eugen Baștină, antrenorul Dunării Galați, s-a mulțumit doar să afirme: „Rezultatul de egalitate cu care s-a terminat meciul îl consider a fi unul echitabil, chiar dacă jocul ambelor echipe a fost influențat clar de starea terenului. Cea mai mare satisfacție a mea rămâne faptul că nu s-a accidentat niciun jucător la acest meci!”.

Cele două formații care s-au aflat față în față pe terenul stadionului „Portul Roșu” din Galați, au avut următoarele alcătuiri:

Dunărea: Măstăcan – L. Radu, Căldăraru, Ghiocel, Popescu – Cioinac, Grosu, Cristea, Eni – Cârjean, Enache. Au mai jucat: Chirinciuc, Cristescu, Marin, Floarea, Ov. Radu, Chelaru, Lutec. Antrenor: Eugen Baștină.

CF Brăila: Bucuroaie – Bosoi, Ivan, Vlaicu, Necoară – Ndigwe, Pânzaru, Ion Gabriel, Pungă – Prodan, Pălimaru. Au mai jucat: Dăniță, Olenic, Boboc, Stelică Nicoliță, Odvos, Pușcașu, Câmpeanu, Moise, Costache, Dumitru Bogdan. Antrenor: Ion Viorel.

Articol scris de Valentin Constantinescu

15 Feb. 2012, 17:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă