CF Brăila a pierdut și testul cu Dunărea Călărași. Novello și Dojcovic au debutat: „Sunt interesanți”

Marius ANGHEL 20 Feb. 2015, 12:00 Pregătiri, amicale
CF Brăila a pierdut și testul cu Dunărea Călărași.** Novello și Dojcovic au debutat:

După 0-3 cu SC Bacău, CF Brăila a pierdut și amicalul cu Dunărea Călărași. Disputat miercuri, pe terenul de antrenament din incinta Complexului Sportiv Tineretului din Călărași, amicalul ce s-a desfășurat pe durata a două reprize a câte 50 de minute s-a terminat cu victoria liderului din Seria a II-a a Ligii 3, scor 1-0. Unicul gol al testului în care Alin Pânzaru a colaborat pentru prima dată cu noul său colaborator, italianul Dario Dighere, a fost marcat din penalty de Mircea Ștefan la finalul primei reprize, în urma fazei în care Kanda a obținut destul de ușor lovitura de pedeapsă.

Disputat pe un teren foarte greu, cu multe gropi și nisip, fazele de poartă cu adevărat periculoase au fost rare în prima repriză. A doua parte a fost mai spectaculoasă, cu mai multe situații de gol, cea mai mare fiind ratată de Onofraș, care a lovit bara.

Atacantul italian Salvatore Novello și mijlocașul sârb Andreja Dojcovic au avut șansa să fie urmăriți de staff-ul tehnic în repriza secundă. Vârful a și scăpat singur cu portarul advers, însă nu l-a putut învinge, la fel făcând și Stelian Nicoliță.

„S-a jucat pe o suprafață execrabilă, plină de gropi și cu mult nisip. Eu sunt foarte mulțumit că nu s-a accidentat nimeni. Iar scorul a fost decis de acel penalty pe care, sunt sigur, că nu l-ar fi acordat nici antrenorul gazdelor, dacă ar fi arbitrat el. Din cauza terenului meciul a fost unul de luptă și normal, ar fi trebuit să se încheie la egalitate. Dar până la urmă rezultatul contează mai puțin, important este faptul că ne-am făcut antrenamentul propus. Cei doi jucători veniți în această săptămână sunt interesanți, dar pe un astfel de teren a fost greu să-mi fac o parere despre ei. Înainte de a mă pronunța în vederea achiziționării lor, îi vom mai testa și în amicalul cu Delta Dobrogea Tulcea”, a declarat Alin Pânzaru pentru obiectivbr.ro.

Dunărea Călărași – CF Brăila 1-0
Marcator: M. Ștefan

Dunărea: Popa – Tenea, Bumbac, Filip, M. Tudor – Kanda, Chebac, S. Popescu, Luca – V.  Alexandru, M. Ștefan. În a doua repriză, Ion Răuță a rulat întregul lot.

Brăila I: Mitrea – Spiridon, Ivan, Bârsănel, Niță – Petean, Frunză, Pușcașu, Spătaru – Ungureanu, Iordache.
Brăila II: Leu – Dima, Olenic, Necoară, Stănciulescu – Radu, Dojcovic, Ndigwe, Onofraș – S. Nicoliță, Novello.

CF Brăila joacă, sâmbătă, de la ora 11:00, ultimul meci amical din această perioadă de pregătire cu Delta Tulcea, locația nefiind încă stabilită. De partea cealaltă, Dunărea Călărași întâlnește tot sâmbătă, de la aceeași oră, pe teren propriu, pe Farul Constanța.

Marius ANGHEL 20 Feb. 2015, 12:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă