CF Brăila a pierdut cu 1-3 testul cu Dunărea Galați!

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 15:01 Pregătiri, amicale
CF Brăila a pierdut cu 1-3 testul cu Dunărea Galați!

CF Brăila a pierdut cu 3-1 amicalul cu Dunărea Galați. În primul test de verificare disputat de la revenirea din cantonamentul montan elevii lui Alin Pânzaru au fost superiori la posesia mingei, și-au creat destule ocazii de a marca, însă în acest test CF Brăila nu a avut oameni de gol. Iar accidentarea lui Câmpeanu din prima repriză a scos și mai mult în evidență faptul că brăilenii nu au variante pentru linia de atac.

După o acțiune a noilor veniți Petean și Spătaru, CF Brăila a beneficiat de două cornere consecutive, rămase însă fără rezultat pe tabela de marcaj. După șase minute Dima a șutat puțin peste transversala porții apărate de Olaru. Tot oaspeții au trecut pe lângă gol în minutul 12, când Necoară i-a pasat în adâncime lui Neagoe, mijlocașul a trimis o pasă filtrantă spre Dima, însă mai rapid a fost Olaru, care a prins mingea. CF Brăila a continuat să dicteze ritmul jocului, însă după o cursă pe partea dreaptă Dima a întors mingea spre Câmpeanu și nu spre Frunză care era mult mai bine plasat și gălățenii au îndepărtat pericolul de la poarta lor.

Gazdele au periclitat pentru prima dată poarta brăileană în minutul 17 când, pe contraatac Gohoreanu a șutat peste transversală.

În minutul 24 CF Brăila a irosit cea mai mare șansă de a marca a primei reprize prin Dima, care după un un-doi cu Câmpeanu, a șutat de la 10 metri peste poarta adversă.

Și cum ocaziile se răzbună în minutul 30, la un contraatac al gazdelor mingea a ajuns la Neagu, iar acesta a șutat fără preluare sub transversala porții lui Comănescu: 1-0 pentru Dunărea.

Elevii lui Pânzaru au reluat ofensiva la poarta gălățenilor și cu un minut înainte de finalul primei reprize au restabilit egalitatea: Necoară a centrat pe colțul lung, Petean a recentrat în fața porții, iar Neagoe a marcat pentru 1-1.

După primele 45 de minute scorul a fost însă 2-1 pentru Dunărea Galați pentru că arbitrul de centru Ionuț Cojocaru le-a făcut cadou gălățenilor un penalty pe care l-a transformat Neagu.

În repriza a doua brăilenii au alergat după egalare, dar cu o linie de atac improvizată nu au reușit să marcheze din acțiuni colective. Periculoase au fost doar șuturile de la distanță ale lui Frunză, iar la cel din minutul 65 portarul gălățean fiind salvat de bară. Cu toate că Pânzaru a făcut mai multe modificări, CF Brăila nu a reușit golul egalizator. Ba, mai mult, cu trei minute înainte de finalul amicalului, Moroșanu a marcat și Dunărea Galați s-a impus cu 3-1.

CF Brăila: Comănescu (min. 30: Mitrea; min. 60: Leu) – Petean, Ivan (min. 67: Colilie), Ignat (min. 46: Olenic), Necoară – Spătaru (min. 74: Stângaciu), Spiridon (min. 46: Ochia), Neagoe (min. 85: Vlad), Frunză – Câmpeanu (min. 40: Cazan), Dima (min. 56: Iordache).

Dunărea Galați a început meciul în formula: Olaru – Sfrijan, Panait, Șomodean, Ghiocel – Ursu, V. Ion, Asanache, Gohoreanu – Neagu, Drăgan. În repriza a doua au mai evoluat Cucu, Matei, Moroșanu, Ferariu, Forminte.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 15:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă