CF Brăila a învins fără probleme pe Metalosport Galați

Mihai Andries 03 Aug. 2013, 16:15 Pregătiri, amicale
CF Brăila a învins** fără probleme pe Metalosport Galați

Sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11, stadionul „Municipal” din Brăila a fost gazda partidei de verificare dintre divizionara secundă CF Brăila și una dintre componentele ligii a patra din județul vecin, Metalosport Galați. Chiar dacă gălățenii au opus o dârză rezistență în special în prima repriză, brăilenii au reușit să se impună în final cu un categoric 4-0 (1-0). Scorul primei părți se datorează în mare parte portarului gălățean Harghidan, cel care a fost practic aproape imbatabil! Portarul oaspeților i ieșit în relief prima dată în minutul 14, atunci când Câmpeanu nu a reușit să-l învingă pe goal-keeperul advers cu un șut de la numai câțiva metri după o centrare foarte bună venită de la Bosoi!

Dar și Gătej (portarul de la CF Brăila) a avut o bună intervenție la Dumitrașcu în minutul 26, iar cinci minute mai târziu brăîilenii aveau să deschidă scorul: Ciocâlteu a centrat perfect în fața porții gălățene, iar Câmpeanu nu a ratat ținta: 1-0 (min. 31). Apoi Bosoi a trimis alături de la numai 4 metri de poartă, nejenat de nimeni, iar în minutul 41 Cazan și Câmpeanu nu pot să-l învingă pe pe Harghidan după o centrare venită de la Neagoe!

După pauză portarul gălățean scoate de la vinclu mingea expediată de Ndigwe de pe la 25 de metri, iar în minutul 57 același Ndigwe va dubla avantajul celor de la CF Brăila cu un șut din careu, iar mingea s-a dus în plasă după ce în prealabil a lovit bara laterală:2-0! În minutul 82, Dima avut o acțiune pe partea dreaptă, portarul Popovici (intrat după pauză) iese în întâmpinare, brăileanul îl lobează pe acesta, mingea lovește bara transversală, revine în teren și Stoian marchează în poartă goală: 3-0. Abia în minutul 86 CF Brăila închide tabela de marcaj după reușita lui Ndigwe care a trimis în plasă o pasă foarte bună primită de la Frunză: 4-0!

În această partidă, antrenorul brăilenilor Alin Pânzaru a început meciul cu următoarea formulă de echipă:Gâtej – Bosoi, Olenic, Ivan, Colilie – Neagoe, Ochia, Vlad Omer, Ciocâlteu – Cazan, Câmpeanu. Au mai jucat: Mitrea și Leu (portari), Stângaciu, Spiridon, Ignat, Necoară, M. Gheorghe, Frunză, Ndigwe, Ghețu, Dima și Stoian (jucători de câmp).

Următorul meci de verificare pentru CF Brăila va avea loc sâmbătă 10 august, cu începere de la ora 11, cu divizionara a treia Conpet Cireșu, joc ce va avea loc pe stadionul „Municipal”.

 

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Mihai Andries 03 Aug. 2013, 16:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă