CF Brăila a învins doar cu 2-0 pe Dinamo II

11 Aug. 2011, 11:40 Pregătiri, amicale
CF Brăila a învins** doar cu 2-0 pe Dinamo II

Marți după amiază, la Berca, CF Brăila a susținut penultima partidă de verificare înainte de startul noului sezon competițional al ligii a II-a, în care adversar i-a fost „satelitul” câinilor roșii, Dinamo II București. A fost o partidă în care dinamoviștii nu s-au văzut mai deloc într-un joc dominat cu autoritate de formația brăileană, dar care nu a reușit să marcheze decât două goluri, cu toate că a avut nenumărate ocazii de a înscrie printre care și o bară prin Moise.

În pofida dominării sufocante (pe o ploaie torențială!) CF Brăila marcat abia în minutul 28 prin Călin, care a reluat cu capul în plasă o minge trimisă din lovitură de colț de Odvoș: 1-0. Scorul final a fost stabilit de Pălimaru în minutul 36, atunci când acesta a trimis un lob perfect peste portarul advers: 2-0. În rest, în prima parte a meciului brăilenii au ratat ocazii imense de a înscrie Borbely, Pălimaru sau Moise (bară), în timp ce dinamoviștii nu i-au dat absolut nicio emoție portarului Budur.

Și în repriza secundă s-a jucat după același scenariu, cu formația antrenată de Ion Viorel în prim-plan, dar din această parte secundă au lipsit golurile chiar dacă brăilenii s-au întrecut în ratări, campioni la acest capitol fiind Moise, Henry, Borbely, Ndigwe, sau Bosoi.

Pe ansamblu a fost un meci dominat cu autoritate de CF Brăila, în care dinamoviștii bucureșteni nu le-au dat absolut nicio emoție portarilor brăileni, iar scorul nu reflectă pe deplin diferența de valoare dintre cele două formații.

După joc, Ion Viorel, antrenorul de la CF Brăila ne-a declarat: „A fost un meci foarte bun făcut de băieții mei, pe un teren foarte greu, în fața unei echipe bune, dar a fost un test util într-o partidă în care ne-am depășit net adversarii la toate capitolele. M-a mulțumit foarte tare faptul că în apărare am jucat excelent, în timp ce atacanții trebuie să fie mai atenți cu ocaziile pe care le au, deoarece este inadmisibil ca să ratăm cel puțin 6-7 ocazii clare de gol, care s-ar putea să ne coste în partidele oficiale.

Una peste alta, să nu credeți că ne-am apărat vreun moment, ba dimpotrivă am avut posesie foarte bună, am ratat nepermis, iar în opinia mea cred că echipa a făcut spectacol. Cel mai mult mă bucură faptul că băieții au început să intre în normal față de ce se vrea la Brăila, iar dacă lucrurile vor continua la fel de bine, sunt ferm convins că vom face o echipă puternică și competitivă, care să ne permită să ne atingem obiectivele.

Sâmbătă 13 august este ultimul test din actuala campanie, acesta urmând a avea loc la Giurgiu, acolo unde vom juca cu Astra din localitate. Apoi intrăm în ultima linie dreaptă pentru meciul din prima etapă a campionatului, cel de la CS Botoșani, acolo unde sperăm să facem un joc foarte bun și să ne întoarcem acasă cu toate cele trei puncte puse în joc!” – a spus tehnicianul de la CF Brăila.

În partida de la Berca, cu Dinamo II București, antrenorul Ion Viorel a utilizat următorii jucători pentru CF Brăila: Budur – Bosoi, Călin, Ivan, Neacșu – Pungă, Odvoș, Vlaicu, Ion Gabriel – Borbely, Pălimaru. În repriza a doua au mai jucat: Leu, Voicu, Ilie, Dumitru Bogdan, Dăniță, Balaban, Olenic, Costache, Moise, Henry și Ndigwe.

Articol scris de Valentin Constantinescu

11 Aug. 2011, 11:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă