CF Brăila a învins cu 5-1 pe Conpet Cireșu

18 Feb. 2012, 14:11 Pregătiri, amicale
CF Brăila a învins cu 5-1** pe Conpet Cireșu

În lipsa unor parteneri de antrenament pe aceste „vremuri geroase”, conducerile de la CF Brăila și Conpet Cireșu au luat decizia de a mai juca între ele un alt meci de antrenament în vederea consolidărilor relațiilor de joc între jucătorii fiecărei formații în parte. Astfel, pe terenul 2 (unul destul de înghețat de altfel) al stadionului „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, CF Brăila și Conpet Cireșu s-au aflat iarăși față în față la un interval de numai o săptămână. Dacă sâmbăta trecută, formația antrenată de Ion Viorel se impunea cu scorul de 3-0, de această dată divizionara secundă a câștigat cu scorul de 5-1 (2-0). Partida dintre cele două echipe a fost una care a scos în evidență pregătirea fizică a jucătorilor celor două formații, dar în care experiența celor de la CF Brăila și-a spus în final cuvântul. Scorul a fost deschis de Câmpeanu (min.23), dar până la pauză doar Pălimaru a mai înscris o dată, și asta în ciuda marilor ocazii de gol care au fost la ambele porți.

După odihna regulamentară antrenorii ambelor echipe fac modificări în formulele de start, jocul se încinge și mai tare, lucru din care se mai înscriu alte patru goluri. CF Brăila și-a marit avantajul la patru goluri după reușitele lui Pălimaru și Câmpeanu, apoi Cotigă a redus din handicap pentru Conpet Cireșu, pentru ca Henry să marcheze punctul care a închis tabela de marcaj: 5-1! După joc, Ion Viorel declara: „A fost un meci foarte bun pentru noi, deoarece jucătorii mei și-au vazut de treaba lor în ciuda terenului destul de greu. Este bine totuțși că avem un teren pe care să putem juca, iar în pofida celor cinci goluri marcate am fi putut să mai înscriem cel puțin tot atâtea. Am ajuns destul de des în fața porții adverse, acolo unde am mai ratat vreo șase-șapte ocazii de a marca. Dar nu rezultatul a fost în atenția mea, ci am vrut să văd cum evoluează jucătorii după perioada de pregătire de până acum. Și va spun drept, sunt foarte mulțumit de ceea ce am văzut!”– a spus tehnicianul de la CF Brăila.

De partea cealaltă, antrenorul Vasile Darie ne-a spus oarecum supărat de proporțiile scorului: „A fost un antrenament bun pentru noi chiar dacă s-a jucat pe un teren cu zăpadă înghețată. Ei au stat mai bine pe picioare, chiar dacă le-am pus și noi ceva probleme în acest meci. Dar sunt de părere că diferența de scor este totuși una prea mare față de modul cum au stat lucrurile pe terenul de joc. Este oarecum îmbucurător că începem să mai semănăm și noi cu o echipă de fotbal, și cred că dacă avem puțin noroc ne putem salva de la retrogradare. Mai ales că acum s-a revenit la vechiul sistem competițional!”- a spus și antrenorul principal de la Conpet Cireșu.

Săptămâna care urmează, ambele echipe vor susține meciuri de verificare, după cum urmează: Conpet Cireșu va juca marți 21 februarie, de la ora 15, cu Oțelul II Galați, iar CF Brăila va juca miercuri 22 februarie, de la ora 11, cu Dunărea Galați. Ambele partide vor avea loc pe terenul doi al stadionului „Chimia” din Stațiunea Lacu Sărat.

Cele două formații brăilene, au avut următoarele alcătuiri:

CF Brăila: Leu – Bosoi, Ivan, Vlaicu, Odvos – Prodan, Pușcașu, Voicu, Moise – Pălimaru, Câmpeanu: Au mai jucat: Budur, Dăniță, Olenic, Boboc, Pânzaru, Dumitru, Pungă, Ndigwe, Nicoliță, Ion Gabriel, Henry. Antr: Ion Viorel.

Conpet Cireșu: Stoica – Oprea, Ilie, Cotigă, Moldoveanu – Preda, Percă, Dima – Popescu, Stoian Crăciun. Au mai jucat: Tudor, Grozea, Bratu, Baciu, Mirescu, Andrieș, Popa. Antr: Vasile Darie și Ionel Ivan

Articol scris de Valentin CONSTANTINESCU

18 Feb. 2012, 14:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă