CF Brăila a câștigat și testul cu CSM Râmnicu Sărat

15 Jul. 2012, 14:27 Pregătiri, amicale

Chiar dacă a început la o oră destul de matinală (9.30), la meciul de verificare disputat pe stadionul „Municipal” din Brăila dintre CF-ul local și CSM Râmnicu Sărat (liga a treia) au ținut să asiste și Laurențiu Vărgatu, președintele AJF Brăila sau Mihai Ianoș (secretarul general al aceleiași instituții), precum și câțiva oameni de afaceri care ar putea investi la echipa de fotbal a orașului Brăila. Cu toate acestea, jucătorii ambelor formații au prestat un joc destul de modest, cu puține faze la ambele porți, dar în cele din urmă brăilenii au fost aceia care s-au impus cu scorul de 2-0 (1-0).

Mai întâi a marcat Bosoi (min. 26), la capătul unei acțiuni personale de toată frumusețea, scorul final fiind stabilit de Costache, în repriza secundă, atunci când acesta a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, în minutul 66: (2-0). Putea fi și 3-0, dar arbitrul asistent Raul Perianu nu a văzut cum mingea a depășit linia porții buzoienilor, cu jumătate de metru (!?!), la șutul expediat de la 20 de metri de Visar, după ce în prealabil mingea a lovit bara transversală!

Demn de remarcat în prima repriză a mai fost doar… altercația dintre Popa Vasile și Adrian Câmpeanu, care a fost la un pas să degenereze într-o bătaie generală, motiv pentru care centralul Ionuț Smeu i-a eliminat pe cei doi jucători angrenați în acel scandal! În rest, nu am prea avut ce vedea, exceptând faza din minutul 58, atunci când Vișan l-a driblat pe portarul brăilean Tudor, și de la numai 3 metri a șutat în Olenic aflat întâmplător pe linia porții, deși jucătorul buzoian avea toată poarta goală în față!

În restul timpului am asistat la o luptă surdă pentru minge, la mijlocul terenului, iar în situațiile în care s-a ajuns la ambele porți fazele s-au terminat cu șuturi anemice, expediate pe lângă cadrele ambelor porți, sau au fost reținute siguri de portarii ambelor formații. Pentru CF Brăila vor urma săptămâna viitoare alte două meciuri de pregătire cu echipe din orașul vecin, după cum urmează: miercuri, la Galați, cu Dunărea din localitate, iar sâmbătă, la Brăila, cu Oțelul II Galați.

În partida de sâmbătă de la Brăila, cele două formații au aliniat următoarele garnituri:

CF Brăila (în prima repriză): Leu – Bosoi, Ignat, Ivan, Vădrariu (de la Ceahlăul Piatra Neamț) – Pungă, Pușcașu, Marcio, Necoară – Ciocâlteu (Conpet Ploiești), Câmpeanu (eliminat în minutul 18).
CF Brăila (în repriza a doua): Tudor – Spiridon, Săndei, Olenic, Boboc – Visar (din liga a patra germană), Bogoș, Costache – Rusu (Astra II Ploiești), Nicoliță. Antrenor: Alin Pânzaru.

CSM Rm. Sărat: Toader – Bodoc, V. Popa (eliminat în minutul 18), Vișan, Ghițulescu – Rențea, Croitoru, Răpițeanu, Nica – Manciu, Vlaicu. Au mai jucat: Ceparu și Alecu (portari), Lungu, Dumitrache, B. Popa, Andreiu, Mărgărit. Antrenor: Marian Roșu.

Articol scris de Marcel Sânpetru

15 Jul. 2012, 14:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă