CF Brăila a câștigat lejer amicalul cu gălățenii

03 Aug. 2012, 12:55 Pregătiri, amicale
CF Brăila** a câștigat lejer amicalul cu gălățenii

Autogolul din prima repriză a lui Asanache (min. 14) și execuția superbă a mijlocașului brăilean Ciocâlteu, la capătul unei acțiuni personale din minutul 58, au tranșat victoria în favoarea gazdelor în amicalul disputat miercuri după-amiază pe Municipal, între CF Brăila și Dunărea Galați.

La Galați, elevii lui Alin Pânzaru au remizat, 2-2, cu Dunărea, la Brăila scorul ar fi putut fi mult mai mare dacă gazdele ar fi reușit să fructifice o parte dintre acțiunile de poartă pe care și le-au creat.

Tonul ofensivei l-au dat oaspeții, însă mingea șutată de Cucu a trecut razant cu transversala.

În formula Leu – Bosoi, Ignat, Ștefan (București), Costache – S. Nicoliță, Pușcașu, Ciocâlteu, Pungă – Rusu, Câmpeanu, CF Brăila a replicat tăios după numai trei minute, dar portarul gălățean Măstăcan a reușit să evite golul la șutul lui Bogdan Rusu. Tot Rusu a ratat șansa de a deschide scorul în minutul 13, însă la acțiunea următoare Pungă a centrat și Asanache a trimis mingea, cu capul, în propria poartă.

Până la pauză Leu și Măstăcan au avut câte o intervenție salutară, primul a scos de la vinclu mingea șutată de Brașoveanu, cel de-al doilea a evitat golul la acțiunea lui Pungă.

Acțiunile brăilenilor au fost aplaudate de spectatori

În repriza a doua Pânzaru i-a trimis în teren pe Leu – Bosoi (min. 70: Colilie), Ștefan (min. 60: Ilie), Ivan, Spiridon – Voicu, Ochia (Astra II), Ciocâlteu, Frunză – Tănasă, Bălțoi (CSCA Rapid Chișinău) și brăilenii au stat în permanență în jumătatea adversă de teren, și-au creat ocazii dar au înscris doar o singură dată, prin Ciocâlteu.

La câteva minute de la reluare, Bălțoi, fotbalistul care a debutat la Dinamo București în 2000, trecând pe la mai multe prim divizionare, iar în sezonul trecut a activat la CSCA Rapid Chișinău, unde a jucat în 15 meciuri și a marcat 3 goluri, l-a angajat în adâncime pe Voicu, acesta a șutat la colțul scurt, însă Comănescu a reușit să evite golul.

Acțiunile lui Sorin Frunză, Ciocâlteu, Bosoi și Bălțoi au fost salutate cu aplauze de cei peste 300 de spectatori prezenți în tribunele stadionului Municipal.

Dunărea ar fi putut să reducă din diferență în minutul 80, însă Petrescu, de la doar 5 metri, a șutat pe lângă poartă.

„Rezultatul contează, mai puțin important este faptul că lotul echipei CF Brăila începe să contur. Sâmbătă jucăm la Însurăței, cu Conpet Cireșu, probabil că vor mai fi jucători noi în probe, dar de săptămâna viitoare vom ști pe cine ne vom baza în campionatul ce va începe pe 1 septembrie”, a declarat Alin Pânzaru.

Partida a fost arbitrată la centru de Ionel Ivan, iar la linii au oficiat Marius Marchidanu și Ionuț Vlad.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

03 Aug. 2012, 12:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă