CF Brăila a câștigat lejer amicalul contra Conpetului Cireșu

Mihai Andries 11 Aug. 2013, 13:00 Pregătiri, amicale
CF Brăila a câștigat lejer** amicalul contra Conpetului Cireșu

Pe o căldură destul sufocantă, deoarece s-a jucat sâmbătă de la ora 11, stadionul „Municipal” din Brăila a fost gazda partidei de verificare ce le-a adus față în față pe CF Brăila și Conpet Cireșu. La capătul unui joc destul de antrenant, gruparea de ligă secundă, antrenată de Alin Pânzaru, s-a impus cu scorul de 2-0 (0-0). Prima repriză a fost dominată de CF Brăila care a ratat trei uriașe ocazii de gol, în timp ce formația pregătită de Vasile Darie și Ionel Ivan a opus o palidă rezistență.

Prima mare situație de gol a fost irosită de către Dima al cărui șut a lovit bara (min. 25), apoi Câmpeanu a greșit ținta de la numai câțiva metri nejenat de nimeni (min. 34), pentru ca în minutul 43 portarul „cireșarilor”, Stoica, să respingă greu de la vinclu reluarea lui Bosoi! De partea cealaltă, echipa de liga a treia nu a avut decât două situații de a înscrie care au fost irosite de St. Nicoliță (min. 30) și Grozea (min. 40). După pauză antrenorii celor două formații au „schimbat liniile” ca la hochei, iar meciul a fost mult mai interesant. Primii care au marcat au fost cei de la Conpet Cireșu, prin St. Nicoliță, dar golul a fost anulat corect de arbitrul Mihai Olmazu pe motiv de ofsaid. Același arbitru de centru nu a acordat Conpet-ului o lovitură de la 11 metri după un presupus fault a lui Colilie asupra lui Crăciun, și jocul a început să devină mult mai palpitant (min. 65).

După o cavalcadă de situații ratate de jucătorii lui Alin Pânzaru, CF Brăila a reușit să deschidă scorul în minutul 70 prin Ndigwe, dar „cireșarii” nu s-au predat fără luptă. Coman putea să egaleze în minutul 79, dar acesta a preferat un dribling în plus în locul unei pase la Crăciun aflat mult mai bine poziționat, iar în minutul 88 Niță a scăpat singur cu portarul celor de la CF Brăila, l-a driblat pe acesta, dar a intrat în „unghi mort” și a trimis alături! Dar cum și la meciurile de verificare ratările se răzbună, în minutul 90 CF Brăila a înscris și golul al doilea prin Ciocâlteu, cel care prins un șut fenomenal din colțul careului de 16 metri, iar mingea s-a dus direct în vinclul porții adverse: 2-0!

 Cele două formații au avut următoarele alcătuiri:

CF Brăila: Gâtej – Bosoi, Olenic, Frunză, Dima – Vlad Omer, Neagoe, Iordache (de la Dunărea Galați) – Câmpeanu, Mihalache (de la CSM Reșița). În repriza secundă au fost utilizați: Mitrea – Spiridon, Richard (un african care nu a fost oprit în lot), Colilie, Necoară – Ciocâlteu, Ochia, M. Gheorghe, Stângaciu (de la Luceafărul Brăila) – Cazan, Ndigwe. Antrenor: Alin Pânzaru.

Conpet Cireșu: Stoica – Grozea, Preda, N. Viorel, Costache – Balaban, Bogoș, Ghe. Viorel – Dumitrașcu, St. Nicoliță, Radu Alin. În partea a doua au mai jucat: Soare – Mocanu, Ilie, Anghel, Cireașă – Vârlan, Ghelase, Crăciun – Niță, Coman, Ghe. Gabriel. Antr: Vasile Darie și Ionel Ivan.

Pentru cele două formații urmează o altă serie de jocuri: Conpet Cireșu va juca mai întâi partida din Cupa României de la Liești ce va avea loc pe 13 august cu Sporting din localitate, în timp ce gruparea antrenată de Alin Pânzaru va juca mai întâi un amical la Însurăței, cu Viitorul din localitate, miercuri 14 august. Apoi CF Brăila va susține sâmbătă 18 august „returul” cu Oțelul II Galați pe terenul acesteia din urmă. Dar CF Brăila mai are în program jocuri de pregătire cu Dunărea Galați, Unirea Slobozia și cu Rapid București, locațiile și orele de disputare nefiind încă stabilite deocamdată. Iar pe data de 28 august CF Brăila va și susține primul meci oficial din sezonul de toamnă, în Cupa României. Din câte se pare noul sezon al ligii a doua este programat să înceapă (dacă nu va mai interveni ceva neașteptat) pe data de 7 septembrie.

 

Articol scris de Marcel SÂNPETRU
Foto Conpet Cireșu

Mihai Andries 11 Aug. 2013, 13:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă