CF Brăila a câștigat la scor de neprezentare amicalul cu Panciu!

16 Aug. 2012, 12:23 Pregătiri, amicale
CF Brăila a câștigat la scor de neprezentare** amicalul cu Panciu!

Chiar se plângeau că nu găsesc parteneri pentru partidele de vericare, conducătorii de la CF Brăila au reușit să perfecteze în cele din urmă un meci amical, la Brăila, cu divizionara a treia, Young Stars Panciu. Partida dintre cele două echipe, jucată chiar de ziua „Sfintei Marii”, a fost una la discreția totală a brăilenilor, care s-au impus (numai) cu scorul de 3-0 (1-0), dar gruparea antrenată de Alin Pânzaru a mai ratat nenumărate ocazii de a marca.

Prima repriză a fost una în care brăilenii nu au punctat decât o singură dată, în minutul 20, atunci când Pușcașu a reluat cu capul în plasă o minge venită din lovitura de colț executată de Pungă: 1-0! Scorul pauzei putea fi mult mai mai aproape cu desfășurarea ostilităților de pe teren, dacă brăilenii Bosoi (min. 10), Pungă (min. 15 și 30), Pușcașu (min. 35) sau Câmpeanu nu ar fi ratat cu seninătate din poziții extrem de favorabile!

Și partea a doua s-a jucat după același scenariu, cu brăilenii în prim plan, dar în această parte secundă CF Brăila a punctat de alte două ori, iar numărul ocaziilor ratate a fost ceva mai mic comparativ cu cele din prima parte. După ratările lui Voicu (min. 49) și Rădoi (min. 55), elevii antrenați de Alin Pânzaru au reușit să marcheze și golul de 2-0, marcat de către Voicu (min. 60), la capătul unei acțiuni colective de toată frumusețea! Până la finalul jocului, controlat cu autoritate de brăileni, divizionara secundă a mai înscris încă o dată, prin Rusu (min. 75), care a reluat în poarta moldovenilor o centrare ideală venită de la Dima: 3-0! Putea fi și 4-0, dar Nicoliță a ratat în minutul 85 golul care ar dus scorul mai aproape de diferența de valoare dintre cele două formații!

Trebuie să fac însă o precizare: jucătorii Frunză și Bălțoi nu sunt în probe la CF Brăila, aceștia fiind deja două certitutini, dar cei doi jucători vor semna contractele cu gruparea de la malul Dunării abia dzupă ce vor afla care va fi obiectivul CF-ului Brăila pentru viitorul sezon competițional! Rugămintea de a face această precizare a venit din partea antrenorului Alin Pânzaru, iar eu i-am dat curs fără nicio ezitare!

În partida cu CS Panciu, pentru CF Brăila au evoluat următorii jucători: Bunduc – Bosoi, Rădoi, Ivan, Spiridon – Frunză, Ochia, Pușcașu, Pungă – Prodan, Câmpeanu. Au mai jucat pe parcursul meciului Ignat, Nicoliță, Voicu, Dima, Rusu și Toma.

Următorul meci de verificare pentru CF Brăila va avea loc miercuri, 22 august, la Călărași, cu divizionara a treia „Dunărea” din localitate!

Articol scris de Marcel Sânpetru

16 Aug. 2012, 12:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă