CF Brăila a câștigat cu 5-2 amicalul de la Însurăței. Un chilian venit în probe a marcat o „dublă”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2014, 13:36 Pregătiri, amicale
CF Brăila a câștigat cu 5-2 amicalul de la Însurăței.** Un chilian venit în probe a marcat o

Pentru că nu a avut adversară în etapa intermediară de miercuri, CF Brăila a susținut un amical în deplasare la lidera Ligii a IV-a, ACS Viitorul Însurăței, iar după un meci alert, cu faze la o poartă și la alta, elevii lui Alin Pânzaru s-au impus cu 5-2.

Pe o suprafață de joc foarte bună formația brăileană a deschis scorul în minutul 19 după o lovitură liberă executată de Claudiu Ionescu și s-a distanțat la 2-0 după reușita lui Dima (min. 28). Lidera Ligii a IV-a a forțat pe finalul primei reprize, iar în minutul 42 a redus din diferență după un penalty transformat de Alberto Gagu.

În repriza a doua Pânzaru l-a introdus în teren pe Pinto, un mijlocaș din Chile, iar acesta a reușit să marcheze de două ori în minutele 49 și 77 și a dus scorul la 4-1 pentru CF Brăila. Viitorul a replicat prompt și a redus din diferență grație reușitei lui Teodor Lupașcu, ba chiar formația din Însurăței ar fi putut să se apropie la doar un gol dacă Gheorghiță Vialli nu rata în situație de unu la unu cu Mitrea.

În cel de-al doilea minut de prelungire al părții secunde, Dima a reușit și el „dubla” și a stabilit scorul final al amicalului, 5-2 pentru CF Brăila.

CF Brăila: Leu – Petean, Spiridon, Olenic, Necoară – Cl. Ionescu, Ochia, Pinto, Spătaru – Dima, Câmpeanu. Au mai evoluat: Mitrea, Roșu, Iordache, Ignat și Cazan.

ACS Viitorul Însurăței: Baltag – Samoilă, M. Ion, Cheleș, Cotigă – Techiu, Baicu, Gagu, Bratosin, Lupașcu – Mirescu. Au mai evoluat: V. Gheorghiță, Baciu, I. Oprea și Ababei.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 13 Mar. 2014, 13:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă