CF Brăila a câștigat cu 4-2, fără a străluci, amicalul cu cei de la Conpet Cireșu

11 Jul. 2012, 15:10 Pregătiri, amicale
CF Brăila a câștigat cu 4-2, fără a străluci,** amicalul cu cei de la Conpet Cireșu

Azi dimineață, cu începere de la ora 9.30, pe stadionul „Municipal” din Brăila, a avut loc partida amicală de fotbal dintre CF Brăila și Conpet Cireșu, un joc de verificare în care antrenorii celor două formații au vrut să vadă la lucru noile achiziții din această vară. A fost o partidă destul de anostă din toate punctele de vedere la capătul căreia divizionara secundă s-a impus cu scorul de 4-2 (3-1), dar diferența de valoare dintre cele două formații a fost una aproape inexistentă pe terenul de joc, diferența fiind făcută de lovituri de la 11 metri de care a beneficiat CF-ul.

Fără vreo 10-12 jucători din sezonul trecut, care l-au urmat pe Ion Viorel la CS Otopeni, divizionara secundă a arătat destul de prost la toate capitolele, dar numai plusul de experiență a fost cel care și-a spus cuvântul. De partea cealaltă, Conpet Cireșu a arătat ca o echipă în formare, cu multe noutăți în lot, dar „cireșarii” au fost totuși ceva mai activi în joc, chiar dacă au punctat numai de două ori!

Cu toate acestea, CF Brăila deschis scorul prin Bogoș (revenit acasă după un periplu pe la ACS Berceni) în minutul 1(!), pentru ca apoi Necoară să majoreze diferența pe tabela de marcaj în minutul 15, după un penalty corect acordat de centralul Ionuț Zmeu (2-0). Durbacă a redus apoi din diferență (min. 21), pentru ca apoi Câmpeanu să stabilească scorul pauzei: 3-1 (min. 26). După pauză, Alin Pânzaru antrenorul de la CF Brăila, a trimis pe teren un alt unsprezece, complet schimbat, iar în minutul 65, Durbacă a reușit să marcheze pentru „cireșari”: 3-2! Până la finalul meciului ambele echipe au prestat un joc destul de modest, iar ocaziile de gol al lipsit cu desăvârșire la ambele porți. Abia în minutul 90, portarul celor de la Conpet, Popovici, a comis un fault în suprafața de pedeapsă, iar Costache a marcat de la punctul cu var stabilind scorul final: 4-2!

Cam asta a fost în linii mari istoria unui meci amical în familie, în care CF Brăila a demonstrat că este mult în urma echipei care a terminat pe locul șase în campionatul trecut, în timp ce Conpet Cireșu pare a fi o echipă oarecum în ascensiune, și care speră că va evolua din toamnă tot în liga a treia.

Pentru CF Brăila urmează acum un alt meci de verificare cu CSM Râmnicu Sărat, care va avea loc sâmbătă la Brăila, în timp ce pentru Conpet Cireșu urmează o „dublă” cu Rapid Fetești: joi la Fetești, iar sâmbătă la Ianca.

CF Brăila (în prima repriză): Leu – Bosoi, Spiridon (ASC Bacău), Ivan, Boboc – Pungă, Ciocârlău (Gloria Bistrița), Olenic (revenit de la Conpet Cireșu), Bogoș (revenit de la ACS Berceni) – Necoară,
Câmpeanu.
CF Brăila (în repriza a doua): Tudor – Prodan (Dunărea Galați), Săndei (Gloria Bistrița), Ilie, Colilie (de la juniorii proprii) – Marcio (un brazilian aflat în probe), Pușcașu, Oprea, Costache (revenit de la Conpet Cireșu) – Nicoliță, Moise. Antrenor: Alin Pânzaru

Conpet Cireșu: Stoica – Coman, Preda, Cotigă Ghizman (ABC Stoicescu) – Nanu (Oțelul II Galați), Crăciun, Gheorghe Viorel (Aerostar Bacău), Velicu (Politehnica Galați) – Durbacă (Dunărea Gropeni), Dima. Au mai jucat pe parcursul reprizei secunde: Popovici (Astra II Giurgiu), Mâță (Fortino Ianca), Grozea, Fălcaru (Sporting Liești), Pavel (Politehnica Galați), Cireașă, Vârlan (ambii de la junorii CF Brăila). Antrenori: Vasile Darie și Ionel Ivan.

Articol scris de Valentin Constantinescu

11 Jul. 2012, 15:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă